Tarih: 26.06.2019 12:53

Bir kez olsun aynanın karşısına geçelim

Facebook Twitter Linked-in

“Bir kez olsun aynanın karşısına geçelim” diyen Hüseyin Yusuf, partinin neden bu hale düştüğünün ve vatandaşla arasındaki mesafenin nasıl açıldığının incelenmesi gerektiğini söyledi.

BİZ NE YAPTIK?

Hüseyin Yusuf, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Milletin iradesi , kararı ve feraseti her şeyin üstünde ve baş tacıdır. Ancak ülkemizin dünü ve bugünü kıyaslandığında gelişmişlik düzleminde yadsınamaz gerçekler ortadayken bu sonuç niye..... mesela defalarca çıkardığımızı ifade ettiğimiz dersler konusunda ne yaptık ?

BİZE GÜVENENLER…

Kurulduğumuz sene bize güvenip iktidar yapan bu millete ne yaptık ki göz göre göre İstanbul un akmayan musluklarını Melen çayından gelen pırıl pırıl sularına tercih etti? Kendimizi İstanbul seçmeninden nasıl soğuttukki çamurlu yolları yapılan sekiz şerit yollardan üstün tuttu? Aramıza nasıl mesafe koydukki Boğaz’ın bir yanına sıkışıp kalmayı Marmaray a ve daha nice yapılacak marmaray lara yeğ tuttu ?

BİR KEZ OLSUN

Yaşadığımız bu sürecin sonunda da yine karşı taraflarda ,karşı tarafların da çok uzaklarında hatta ve hatta sınırlarımızın da dışında birşeyler arayalımmı ? Allah aşkına teşkilat olarak en tepeden en dibine kadar bir kez olsun aynanın karşısına geçip kendimize bakmayalım mı?”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —