Tarih: 22.08.2013 12:27

Binlerce şirket için zaman daralıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Türk Ticaret Kanunu’na (TTK) göre, bağımsız denetime tabi sermaye şirketlerin 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren 3 ay içerisinde web sitesi kurma zorunluluğu süresinde ilk ay geride kaldı. Tüm anonim şirketlerin bağımsız denetime tabi olmasının ardından yaklaşık 100 bin şirketi ilgilendiren yönetmelikle birlikte kısa sürede birçok şirketin web sitelerini kurma ya da güncelleştirme zorunluluğu ortaya çıktı. 

 

Yeni kurulan ya da herhangi bir tarihte bağımsız denetim kapsamına giren şirketlerin oluşturdukları web sitelerinde, kanunen yapılması gereken ilanları yayınlamaları, buna uygun ortamları hazırlamaları gerekiyor. Tüm yasal zorunluluklara uyumlu web sitelerinin kısa sürede kurulmasına olanak tanıyan Simternet, kurumları SharePoint teknolojisiyle bir gün içerisinde web sitesi sahibi yapıyor. 

 

Deneyimli kadrosuyla sektöre değer katan Simternet tarafından bulut üzerinde ya da kurumlar özelinde sanallaştırılmış sunucularda, SharePoint ile web ve mobil içerik sistemi altyapısı sunuluyor. Bu sayede şirketlerin kurumsal internet sitesi teknolojinin son ürünleri kullanılarak oluşturuluyor, kolaylıkla yönetiliyor ve yeni TTK’da belirlenmiş gereklilikler ile olası riskler ortadan kaldırılıyor. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —