Tarih: 26.03.2013 13:14

Bilinçaltı yöntemiyle İngilizce öğrenme!

Facebook Twitter Linked-in

 

KO-MEK kursiyerleri ve çalışanları için Nejat Alperen tarafından ‘’Bilinç Altı Yöntemiyle İngilizce Kelimeleri Hızlı Öğrenme’’ semineri gerçekleştirildi.

Çeşitli sunumlar gerçekleştirdi

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere KO-MEK kursiyerleri ve çalışanları katıldı. Seminerde bilinçaltı yöntemiyle İngilizce kelimelerin nasıl öğrenileceği hakkında bilgiler verildi. Nejat Alperen, “Kısa sürede İngilizce kelimeler nasıl öğrenilir? Uykuda öğrenme devam eder mi? Dil yalnızca bilinç açıkken mi öğrenilir?” konuları hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Bilinçaltı uykudayken de çalışır

Araştırmacı yazar Nejat Alperen, İngilizce öğrenmenin ilk yolu İngilizceyi sevmektir dedi. Alperen, ‘’İnsan hayatının üçte birini uykuda geçirir ve bu esnada bilinçaltı açık olur. Gündüz öğrenilenler uyku esnasında bilinçaltı sayesinde beyinde gelişmekte ve pekişmektedir. Böylece birbirini tamamlarlar’ ’dedi. İngilizce öğrenmek için de dinlemek gerektiğini ifade eden Alperen, İngilizce konuşmak için de uykuda sürekli kelime dinlenilmesinin bilinçaltına yerleşerek daha kolay öğrenilmesini sağladığını ifade etti.

Kısa sürede İngilizce öğrenimi

Seminer sonunda katılımcılara Nejat Alperen tarafından hazırlanan bilinçaltı yöntemiyle kelime öğretici Word Master kitabı dağıtıldı. Ardından kursiyerler kitaplarını imzalatarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —