Tarih: 29.02.2020 15:59

Bilimsel Olarak Büyütmek Mümkün mü ?

Facebook Twitter Linked-in

Penis boyunu takıntı haline getirdiğin ilişki ister istemez ereksiyon sorunu yaşayabiliyor. Penisinin boyunu takıntı haline getiren erkekler tarafından tercih edilen erkek genital estetiği ameliyatları penis kalınlaştırma ve penis büyütme olarak yapılmaktadır. Kozmetik ürolojide en çok talep gören erkek genital estetiği ameliyatlarından biri olan penis büyütme ameliyatları erkekler için cinsel hayatındaki sorunların ortadan kaldırılması ile ilgili bir alternatiftir. Erken boşalma nedenlerinden birisi olarak gösterilen penis boyutu erkeğin cinsel hayatını olumsuz yönde etkiler. Erkek penis genital estetiği alanına giren kozmetik ürolojide çok rağbet gören ameliyatlardan biri olan penis büyütme estetiği ameliyatları sonrası 4- ile 6 cm arasında büyüme olduğu bilimsel olarak kanıtlandığı söylenmektedir.

Penis büyütme ameliyatları modern tıbbi kullanım yardımcı ile acısız ağrısız gerçekleştirilebilen işlemlerden birisidir. Penisin yeterli büyüklük ve kalınlığa sahip olması erkekler için cinsel performansı belirleyici bir faktördür. Penis büyütme, penis kalınlaştırma yöntemleri yağ enjeksiyonu ve hyaluronik asit enjeksiyonu olarak iki ayrı başlıkta ele alınabilir. Yağ enjeksiyonu ile penis kalınlaştırma işlemi için, vücudun bel, karın çevresi ve kalça bölgesinden liposuction yöntemiyle yağ hücreleri alınır. Farklı bir işlemden geçirilen bu yağ hücreleri, kanül denen özel uçlu bir iğneyle penis çevresine eşit bir şekilde dağıtılarak enjekte edilerek peniste istenilen yoğunluğu oluşturulur. Son derece rahat ve konforlu bir yöntem olup, kalıcılığı 6 ay sürebilmektedir. Penis kalınlaştırılmasında kullanılan hyaluronik asit dolgusu yönteminde aynı şekilde ince uçlu iğne ile penis bölgesine enjekte edilir. Bu yöntemlerden hangisinin uygulanılması gerektiği doktorun yapmış olduğu fiziki muayeneden sonra hastanın da fikri alınarak, ortak bir karar verilir. Her iki yöntemde Lokal anestezi altında yapılmaktadır. Penis kalınlaştırma operasyonun kalıcılığı en çok bir yıldır.

 

Penis büyütme ameliyatı fiyatları net olarak ameliyat ortamında yapılan görüşmede netleşir. Bazı hastalar hastanede daha çok kalır, ameliyatlarında daha çok malzeme kullanılır. Bu türdeki hastaların penis ameliyatı fiyatları daha çok maliyetli olur. Penis büyütme kalınlaştırma türündeki ameliyatlar 18 ve 50 yaş üzeri hastalara uygulanabilmektedir. Yine istenilmesi halinde normal boyuttaki penislere sahip erkeklere de uygulanabilmektedir. Penis büyütme, ameliyatları ortalama 1 i 3 saat sürmektedir. Ameliyata ve hastanın durumuna göre doktorun gerekli görmesi halinde hasta 2 gün sonra taburcu edilir. Ameliyattan 1 ay sonra hasta cinsel yaşantısına başlayabilmektir. Ameliyat sonrası dikkat edilmesi gereken en önemli nokta , temizlik ve verilen talimatların dikkatli şekilde uygulanmasıdır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —