Tarih: 04.05.2020 17:30

Bilim Kurgu Çılgınları İçin Dizi ve Film Önerilerimiz

Facebook Twitter Linked-in

 

Bizler de bir bilim kurgu çılgını olarak neden sevdiğimiz bilim kurgu film ve dizilerini sizlerle paylaşmayalım ki dedik! Bilim kurgucular öyle uzun uzun yazılar, uzun uzun sözler sevmez, direkt olarak konuya girmek ister, o yüzden sizin için ön yazımızı kısa tutup direkt sizin için derlemiş olduğumuz şahane bilim kurgu film ve dizilerinden bahsedeceğiz.

 

maxresdefault (1).jpg

 

Sevilen Bilim Kurgu Filmleri

 

Bizim en büyük favorimiz olan ve eğer kendinize gerçekten bilim kurgu hayranı diyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken o dizi ‘’Fringe’’ dir. Aksini söyleyende bilim kurgu izlemesin bizce! Paralel evren mi dersin, birbirinden garip yaratıklar mı, evrenler arası geçiş mi, klonlama mı, bilim, fizik, savaş mı yoksa, geçmişe geleceğe erişebilmek mi? Ne istersen var bu dizide.

 

Bir diğer önerimiz ise Yıldızlararası (Interstellar), 2014 yılı yapımı olan müthiş bir baş yapıt. O dönemlerde dillere destan olan ve hala bilim kurgucu severlerinin favorisi haline gelmiş bir film. Bu film izlenir! Ailesiyle birlikte yaşayan eskiden bir bilim insanı iken şimdilerde, çiftçilik yaparak geçinen Cooper ın, ani bir kararla insanlık için yapması gereken bir görev üzerine büyük bir serüven yaşayacaktır. Bu filmi hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla rahatlıkla izleyebilirsiniz. Hatta belki bu film size kendini defalarca izletecektir sonrasında.

 

maxresdefault (2).jpg

 

Size son önerimiz ise 12 Maymun (Twelve Monkey) olacak. Başrolde herkesin aşığı olduğu Brad Pitt ve herkes tarafından tanınan ünlü oyuncu Bruce Willis gibi daha birçok sevilen isim rol almakta. Bu filmin direktörünü de söylemeden geçmeleyelim, Terry Gilliam. Birçok başarılı filme imza atmış, yaratıcı senarist ve yönetmen.

maxresdefault (3).jpg

 

Bonus olarak, bu filmleri rahatlıkla izleyebileceğiniz bir site önermek istiyoruz sizlere. Hd film izle, farklı dil seçenekleri, dublajlar, altyazılar ile çok rahatlıkla istediğiniz filme erişebileceksiniz. Büyük bir film ve dizi arşivine sahip www.wfilmizle.net sitesi, size içerdiği özellikleriyle birçok fırsat sağlayacaktır.

 

Bu ufuk açıcı filmleri ve dizileri önermesi bizden, film izle keyfini yaşaması size kalmış!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —