Tarih: 12.11.2016 15:15

Bilic ve Şenol Hoca'nın arasındaki farkı açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaşlı yıldız futbolcu Cenk Tosun, Men's Health dergisine verdiği röportajda profesyonel kariyeri ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

YÖNETMEK GÜNEŞ'İN İŞİ

Bilic ile Şenol Güneş arasındaki farkın sorulması üzerine Tosun, "Şenol Güneş, Bilic'ten çok daha tecrübeli. Hocamızın yaptığı en iyi şey, forma şansı bulamayan oyuncuyu da yönetebilmesi ve geliştirmesidir.

"BİLİC BENİ 3. FORVET OLARAK DÜŞÜNÜYORDU"

"Slaven Bilic'le aslında çok iyi anlaşıyorduk. Beni hep Demba Ba ve Mustafa'nın ardından üçüncü forvet olarak düşünüyordu. Onunla bu durumu hiç konuşmadım. Ben hep iyi çalışıyordum. Belki de Beşiktaş'ta oynama hayalime kavuşmuş olmanın verdiği bir tatmin vardı. Ama bugün olsa daha talepkar olurdum. Bilic'le Şenol Güneş arasında tecrübe farkı var. Şenol hoca yıllarını vermiş, çok deneyimli. İlk 11'de olan oyuncu zaten mutludur. Önemli olan forma şansı bulamayan oyuncuyu yönetebilmek, geliştirebilmek. Şenol Hoca ve yardımcılarının en iyi yaptığı şey bu; oyuncuların performans ve özgüvenini her zaman yüksek tutabilmek. Futbolu bıraktıktan sonra menajer ya da hoca olurum. Eğer teknik direktörlüğü seçersem, yıldız ayrımı yapmaz, formayı kim hak ediyorsa ona veririm. Aksi halde için için küsmeler başlar ve bakmışsın o oyuncuyu kaybetmişsin."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —