Tarih: 22.12.2011 13:30

Bilgievinde sevgi seli

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğu Kışla Parkı’ndaki Akçakoca Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Bilgi Evi’nde velilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu,etrafını saran çocukların imza istemesi üzerine minikleri kırmayarak çocukların elindeki not defterlerine bol bol imza attı.

 

 

AKÇAKOCA BİLGİ EVİ’NE KONUK OLDU

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli genelinde çocukların hizmetine sunulan ve sayıları hızla artan bilgi evlerinden ilki olan Akçakoca Bilgi Evi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu’na Akçakoca Bilgi Evi’ni ziyaretinde Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Büyükakın ile Daire Başkanı Yeşildal, Doğu Kışla Parkı’ndaki Akçakoca Bilgi Evi’nde yürütülen faaliyetlere ilişkin Başkan Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi verdi.

 

 

EN ÖNEMLİ YATIRIM EĞİTİME OLANDIR

 

Akçakoca Bilgi Evi’nde ders çalışan çocukları ziyaret eden, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. En önemli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Artık her ilçemizde bilgi evleri açıyoruz, ileride ise her mahallemizde böyle bilgi evlerini hizmete sunacağız’’ dedi.

 

 

ÇOCUKLARIMIZ GÜVENLİ ELLERDE

 

 

Çocuklarını Akçakoca Bilgi Evi’ne getiren veliler de Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Çocuklarının internet kafelerden kurtulduğuna dikkat çeken veliler, ‘’Çocuklarımız buraya gelerek internet üzerinden ödevlerini yapabiliyor, burada ders çalışabiliyor. Çocuğumuz nerede diye aklımız kalmıyor. Burada ve güvenli ellerde olduklarını iyi biliyoruz. Keşke bizim zamanımızda da böyle bilgi evleri olsaydı. Eğer bizim zamanımızda da böyle yerler olsaydı profesör olurduk’’ ifadesini kullandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —