Tarih: 26.11.2011 11:12

Bilgi Evi öğretmenlerine kutlama

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Öğretmenler Günü’nde, bünyesinde eğitim veren Bilgi Evlerinin öğretmenlerini unutmadı. Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Kültür Sanat Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, önceki gün daire başkanlığına bağlı 11 Bilgi Evi’ni ziyaret ederek öğretmenlere karanfil verdi.

 

 

 

11 BİLGİ EVİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

 

Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, öğretmenler günü nedeniyle önceki gün 11 Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Büyükşehir yöneticileri Başkan İbrahim Karaosmanoğlu adına öğretmenlerin gününü kutlayarak, karanfil verdi.

 

 

 

YEŞİLDAL’DAN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

 

Ziyarette, Bilgi Evleri’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli eğitim hizmetleri arasında yer aldığını söyleyen Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, “Burada en büyük görev öğretmenlerimize düşüyor. Çünkü burası çocuklarımızın ikinci adresi haline geldi. Sizler geleceğimizin emanetçileri ile yakından ilgileniyor ve adeta üzerlerine titriyorsunuz. Öğretmenlerin hakkı ödenmez. Biz de bu anlamlı gününüzde yanınızda olmak istedik. Gününüzü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

TEK TEK ZİYARETE GELMENİZ BİZİ MUTLU ETTİ

 

Bilgi Evi öğretmenleri de kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan ve 11 Bilgi Evi’ni tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür etti. Öğretmenler mutluluklarını, “Öğretmene değer veren bir yönetimle çalışmak bizi çok mutlu ediyor. Bu özel günde sizler de öğretmene verdiğiniz değer çerçevesinde bize geldiniz. Bilgi Evi’nde öğretmenlik yaptığımız için çok mutluyuz” dedi. Bu arada Karamürsel Alp Bilgi Evi ziyareti sırasında burada bulunan öğrenciler eğitim kökenli Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek’e sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladı. Çocukların jesti karşısında oldukça mutlu olan İsmail Civelek de çocuklara teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —