Tarih: 28.01.2012 14:26

Bilecik Emniyet'i akıllı sınıflara geçti

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde Akıllı Sınıf Uygulaması Projesi'nin tanıtımı için program düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü binasında tertiplenen tanıtıma Bilecik Valisi İbrahim Akpınar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Yenice, İl Jandarma Alay Komutanı Ertan Yıldız, Pomem Müdürü Hasan Uğural iştirak etti.

 

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğünün personelin eğitilmesi için kurulan 'Akıllı Sınıf Projesiyle' internet aracılığıyla yüksek kaliteli görüntü ve ses transferi ile karşılıklı konulduğu gibi tek merkezden 81 il ile aynı anda eğitim verilecek. Personelin nişan ve atıcılık becerileri ve karar verme yetkilileri geliştirilecek. Bu sayede kurşun kullanılmadığından dolayı atış maliyeti azalacağı belirtildi.

 

 

 

25 kişilik olan akıllı sınıflar, aynı anda iki bin kişi eğitime tabii olurken, sınıfta aynı anda 4 personel atış eğitimine katılabiliyor. Programda konuşan Vali Akpınar, “Suç ve suçluyla mücadelede hedefimiz, vatandaşın gözüne fazla batmadan sonuç almaktır. Vatandaşın canına, malına, ırzına korumada güvenlik güçlerimiz, polisimiz ve jandarmamız çalışıyor. Suç ve suçluyla mücadelede teknolojik alt yapı güçleniyor” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —