Tarih: 24.02.2012 15:24

Bilecik çöplüğü'nde kimyasal madde iddiası!

Facebook Twitter Linked-in

Alınan bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında zabıta ve polisi arayan bir kişi, "Şehir çöplüğüne kimyasal madde dökülüyor" ihbarında bundu. İhbar üzerine hemen olay yerine gelen Zabıta- Ekipleri, 34 UZ plakalı kamyonun atık döktüğünü görünce duruma el koyarak dökümü engelledi. Bu sırada polis ekipleri de olay yerine geldi.

 

 

Kamyon şoförü ve yanındaki şahıslar, çöplüğün kendilerine ait olduğunu, Bilecik Belediyesi'nden ihaleyi kendilerinin aldığını belirterek, "Yer çok yumuşak, çöp arabaları batıyor, çıkamıyor. Biz de zemini sağlamlaştırmak için Gebze'den mermer atığı getirdik" dediler. Bunun üzerine zabıta ekipleri araçta bulunan çuvalları ve kum-çamur karışımı maddeleri inceleyerek numune aldı.

 

 

Polis ekipleri de bu sırada araştırma ve soruşturma yaptılar. Kamyondan dökülen malzemelerin kimyasal olup olmadığının anlaşılması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bilgi verildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek kamyonda bulunan maddelerden numune aldı. Polis ve Zabıta Ekipleri ise olayla ilgili soruşturmalarına devam ediyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —