Tarih: 09.10.2015 14:54

Beylikbağı’nda yedi mahalle birleşti

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Beylikbağı’ nda SKM açılışı yaptı. SKM seçim çalışmalarına hız verilmesi amacı ile  yedi mahalleyi ortak bir merkezde birleştirdi. AK Parti’nin Beylikbağı’ nda açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)  yedi mahalleyi bir alanda buluşturarak seçim çalışmalarında sinerji oluşturmayı hedefliyor.

Beylikbağı, Ademyavuz, Yavuzselim, Mimarsinan, Cumhuriyet, Hürriyet, Ulus mahallelerinin seçim çalışmalarında ortak nokta olan Beylikbağı SKM’nin açılışına AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yunus Kahraman, Ak Parti Kocaeli Eski Milletvekili Adayı Yalçın Coştur, Kurucu Gebze İlçe Başkanı Metin Gökçe, Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yelek, Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Samet Coşkun, Ak Parti belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve Ak Partili vatandaşlar katıldı.

7/24 SAAT AÇIK

Beylikbağı Yaşardoğu Caddesi No:111 adresinde hizmete giren SKM’nin açılışında konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yelek seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek SKM’nin sürekli açık kalmasını belirtti. Yelek, "SKM programları dahilinde mahallelerde oluşturulan 5 ekiple seçim çalışmaları her gün sürdürecek. Girilmedik sokak ev bırakmayacağız. 7 günün24 saat açık olacak olan SKM büromuzda programlarınızdan boşluk bulduğunuz anlarda olmanızı, seçimin son gününe kadar kullanmanızı rica ediyorum" dedi.  A Parti Kocaeli  İl Başkan Yardımcısı Yunus Kahraman ise, “Çalışmalarımızı daha planlı ve sağlıklı yürütebilmek adına 7 mahalleyi birleştiren bu SKM’yi açtık. Burayı boş bırakmayarak seçim süreci boyunca vatandaşlara kendimizi anlatacağız" şeklinde konuştu.

SİNERJİ OLUŞTURACAĞIZ

Gebze’de partilerinin büyük oranda desteklendiği bir noktada kurulan SKM’nin hayırlı olmasını dileyen 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Yalçın Çoştur, "7 mahallede bir bütün olarak hareket etme noktasında bir kanaat hasıl oldu. İstişareler sonucunda tüm mahallelerdeki arkadaşların ulaşacağı bir yerde SKM’mizi açtık. Burası bizi bir araya getirip sinerji oluşturacak bir yer oldu. Mekanların partiye gönül vermiş vatandaşların, sizlerin içinde olmadığı sürece hiçbir önemi yok. Bu bölge Gebze’nin omurgası niteliğinde ve partimize ciddi destek sağlayan bir yer. Bu gün itibari ile burada bu güçlü desteği nasıl artırarak devam ederizin çalışmalarını yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

1 Kasım’ın partileri adına bir fırsat olduğunu söyleyen AK Parti Gebze kurucu ilçe başkanı Metin Gökçe, "7 Haziran'dan sonra herkes AK Parti’nin bu ülke için ne kadarda önemli olduğunu gördü. AK Parti’nin getirdiği siyasi iktidarın önemi ortaya çıktı. Ama geçen seçimlerde tek başına iktidar olma şansı olmadı. Bu geçmişte yaptığımız çalışmalarda eksiklik olduğunu gösterir. 1 Kasım bu eksiği düzeltmek için doğmuş bir fırsattır. Kendi adıma da sizler adına da bu nedenden dolayı çalışmalarımızı artırarak eksiklerimizi tamamlayarak devam edip, partimizin iktidar olması için üzerimize düşeni yapacağız. Bu alanlarda bizler için bir sinerji ortamı olacak ve beraber bu işi yine başaracağız" diye konuştu.

HABER:LALE KALAYCIOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —