Tarih: 04.10.2016 09:29

Beylikbağı 3 puanla başladı

Facebook Twitter Linked-in

Maçın ikinci yarısı inanılmaz görüntülere sahne oldu. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki mücadelede yeşil-beyazlı ekip, 15’inci dakikada Fatih’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.
Ardından Hüseyin Emre ve Nazım ile fark 3’e çıkaran temsilcimiz az kalsın rehavetin kurbanı oluyordu. İkinci yarıda Seka'dan Kibar penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı. 85'te Sedat Bayoğlu serbest vuruştan örümceği vurdu ve fark 1'e indi. Ahmet, Kibar, Osman ve Hakan ile golle burun buruna gelen ve rakip ceza sahası içinde oynanan maçta Seka'nın tüm gayretleri beraberlik için yeterli olmadı.

GÖKKAYA DA İZLEDİ

Çalan son düdük ile birlikte Beylikbağı, Seka'dan 3 puanı 3 golle aldı ve evine mutlu döndü. Seyir zevki yüksek, temposu hiç düşmeyen maçı İl Hakem Kurulu'nun çiçeği burnunda başkanı Sebahattin Gökkaya da izledi.

Resim: 9 Lige 3 puanla başlayan Beylikbağı moral depoladı.

 
1937 SEKA 2-3 BEYLİKBAĞI
STAT:
M. Ali Kağıtçı 
HAKEMLER: Fatih Kabakkaya***, Okan Gül***, Samet Sütütemiz***
1937 SEKA: Mustafa* (İsmail***), Talha**, Batıkan**, Hakan***, Fatih**, Kibar**, M. Talik**, Hasan**, Osman***, Ahmetcan** (Sedat***), İlker**, (Ahmet**)

BEYLİKBAĞI: İsmail***, Mustafa***, Eyüp***, Fatih***, Burak****, Hüseyin Emre***, Yavuz**, Emre** (Cihan*), Nazım***, Aykut** (Özgür*) Erol*** (Doğukan*)
GOLLER: Dk. 16 Fatih (KK), Dk. 38 Hüseyin Emre, Dk. 59 Nazım (Beylikbağı), Dk. 69 (P) Kibar, Dk. 85 Sedat (Seka)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —