• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz'un kültür-sanat ve sosyal hayatında önemli yeri bulunan Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulu yapılarak yeni yönetim kurulu belirlendi.

POLİTİKA 18.02.2019 13:38:00 0
Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz'un kültür-sanat ve sosyal hayatında önemli yeri bulunan Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulu yapılarak yeni yönetim kurulu belirlendi.

1994'te kurulan ve ilçenin aktif kuruluşları arasında yer alan, 2017 yılı itibariyle borçlar ve diğer bazı aksaklıklar nedeniyle kaybedilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan vakıf, 12. Olağan Genel Kurul öncesinde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in el atmasıyla kısa zamanda toparlanarak yeniden sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi oldu.

Kokteylle başlayan, ardından Vakıf Konferans Salonu'nda yapılan 13. Olağan Genel Kurul toplantısına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin ve vakıf yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Ali Efe, İlçe kamu birim müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve Beykozlular katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından sağlanan yeterli çoğunluk sonrası Av. Yakup Özbek, Av. Yusuf Çolak, Nevin Çalışkan ve M. Akif Kılıç'ın divana seçilmesinin ardından gündem maddeleri okundu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti.

2017 ve 2018 yılı faaliyet ve denetim raporlarının okunması, oylanması ve ibra edilmesi, kurucu üyelerin kabulü ve yönetim kurulu ibrası da üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildikten sonra 2019 yılı bütçesi 130 bin TL olarak belirlendi.

Vakıfta bir yıldır başkanlık yapan Ali Zengin görevini yeni yönetime devrederek aynı zamanda vakfın onursal başkanı seçildi.

Beykoz Vakfı Onursal Başkanı Ali Zengin: "Bu İşlerin Gerçek Mimarı Başkan Çelikbilek'tir"

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin; "Katılıma gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkürler. İki yıldır büyük emek sarf edildi burada. Bunları anlatırken biz hep yaptık, ettik diye konuşuyoruz ama bu işlerin gerçek mimarı Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek'tir. Bizler sadece vesile olduk. Belediye Başkanımıza özellikle vakfımız için yaptığı bütün hizmetler için sonsuz teşekkürler. Yoksa bizim bu şartlarda adım atma şansımız yoktu. Ben bu güne kadar elimden geleni yaptım ve artık yasal görevimi genç kardeşlerime teslim edeceğim. Bu konuda onlara güvenim tam. Sizden ricam, binayı bir gezin ve yapılanları gözlerinizle görün. Ondan sonra Sayın Başkanımızın neler yaptığını daha iyi anlayacaksınız." dedi.

Başkan Çelikbilek: "Beykoz bir hazinedir"

Beykoz Vakfı'nın her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Çelikbilek: "Pazar günü güzel havada buradasınız, teşekkür ederim. Demek ki Beykozluluk kimliği gönlünüzde yer etmiş. Önemli olan Beykozluların Beykoz'a sahip çıkmasıdır. Vakıf, etrafındaki kelebeklerin uçuşunu sağlamalıdır. Biz elimizden geleni yaptık. Belki yapmamız gereken daha çok şey vardı ama Ali Bey ve yönetimdeki kardeşlerimizin gayretleriyle bunları başarabildik. Onların heyecanı bizleri de motive etti. Bu kongre ne ilk, ne de sondur. Bu hizmet kervanı böyle gider. Beykoz Vakfı bu gün burada bir adım attı ve kendini Beykoz'a ve Beykozlulara gösterdi. Bundan sonra önünde çok büyük imkânlar ve fırsatlar olacaktır. Beykoz çok farklı ve kaliteli insanlarla doludur. Tabiri caizse Beykoz bir hazinedir. Siyaseti, ilim adamları, üniversiteleriyle bir hazinedir" dedi.

"Beykoz Vakfı Güçlü Olmalı"

Beykoz Vakfı'nın sosyal ve kültürel alanda çok daha ciddi hizmetler üreteceğine inandığını belirten Başkan Çelikbilek, "Vakfın, Beykoz'un tüm dinamiklerini en güzel şekilde değerlendirip yeni fırsatlar ve imkânları Beykozluların hizmetine sunacağına, üniversitelerle yapacağı protokollerle eğitim konusunda da çok ciddi adımlar atacağına inanıyorum. Beykoz Vakfı güçlü olmalı. Hepimizi Beykoz'a bağlayan çok kuvvetli bir bağ var. Hepimiz Beykozluyuz ve Beykozlu olan herkes Beykoz'un değerlerine sahip çıkar. Vakıf olarak bu sorumluluğu da taşıdığımızı unutmayalım" şeklinde konuştu.

Kongrede belirlenen yeni Yönetim Kurulu'nun daha sonra yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştireceği ve Vakıf Başkanı'nın yönetim kurulu tarafından seçileceği ifade edildi.

Programın sonunda Zeki Durmuş tarafından şehitlerimiz ve Beykoz Vakfı'nda daha önce görev yaparak ahirete intikal etmiş üyelerin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim'in ardından Beykoz Müftüsü Ali Efe dua yaptırdı.

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Beykoz Vakfı 13. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Tekirdağ’da feci kaza kamerada

Bartın’da bir dakikada 3 ayrı kaza

Sürücü değişikliği polisin gözünden kaçmadı

Tekirdağ’da gülümseten anlar: Arabasız kaldı, neşesini bozmadı

Ankara’da araçla motosiklet çarpıştı: 4 yaralı

Kastamonu’da iki grup arasında kavga: 1’i ağır 2 yaralı

Karabük’teki şüpheli ölümde 1 kişi tutuklandı

Beton mikserine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Şırnak’ta şüpheli ölüm: Araç içinde ölü bulundu

Çorum’da otomobil takka attı: 1’i bebek, 3 yaralı

TEM’in Bolu geçişinde tipi şeklinde kar yağışı

Lüks otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan "Türkiye satın alma gücü itibarıyla milli gelire bakıldığı zaman dünyada bu sene sonunda 11. sıraya yerleşecek"

Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya Memleket Günleri Arnavutköy’de coşkuyla başladı

Demirci’nin 2 milyarlık altyapı yatırımı tamamlandı

Kuyumcu esnafı işçilikte indirime gitti

Şap karantinası meraları boşalttı

Siverek’te çıkan yangında 9 kişi dumandan etkilendi

Okan Buruk: "Bu sonuç lider olarak gelip, lider olarak dönmemizi sağladı"

Otomobil patladı, feci şekilde can verdi

Erol Bulut: "Kontrataktan üç gol yerseniz kazanmanız zor oluyor"

Palandöken geçidinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldılar

Trump: (Suriye’de öldürülen ABD askerleri) "Bu saldırıya çok ciddi bir yanıt verilecek"

Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı

Mardin’de "Galatasaray Adnan Polat Spor ve Eğitim Merkezi" için protokol imzalandı

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama

Galatasaray, ligde deplasmanda 2 maç sonra kazandı

Galatasaray, Antalyaspor’a karşı yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Victor Osimhen cezalı duruma düştü

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.