Tarih: 03.03.2017 13:15

Beykoz Arçelik Beyaz eşya bakım onarım hizmetleri

Facebook Twitter Linked-in

Her daim mutluluğu yaşayabilmeniz için akılcı ve sıra dışı bir hizmet anlayışı ile hizmet sağlayan beyaz eşya klima kombi merkez teknik servisimiz her daim müşterisini memnun etme çabasında olup tüm arızalı cihazlarınız için en iyi bakım onarım hizmetlerini sağlamaktadır.

En kaliteli hizmetleriyle her daim başarı elde eden Beykoz Arçelik servisi her daim öncü firmalar arasında olmaktadır. TSE onaylı hizmet kalitemiz ile her zaman gelişme ve yenilenme çabasında olan servisimiz müşteri gereksinimlerine en uygun çözümleri sunup geriye dönük ve ileriye dönük oluşabilecek her türlü arızaların önüne geçerek müşterilerimize yardımcı olmaktayız. 1991 yılından buyana hizmet sağlayan servisimiz kalitesinden ve hizmet çizgisinden şaşmayarak daha sağlam adımlarla yılların deneyimleriyle bugün hala hizmete devam etmektedir.

Güvenilir, akılı, başarılı, güler yüzlü, genç ve dinamik uzman ekiplerimiz ve tam donanımlı araçlarımız ile tüm bölge genelinde hizmetlerimizi sağlamaktayız bu yüzdenden sizlere bir telefon kadar yakınız.

Meslektaşlarının her daim bir adım önünde olan Beykoz Arçelik servisi daha ileride olabilmek daha iyiyi geliştirebilmek için tüm yeniliklerle en yakından takip eder ve uygularız. Beyaz eşyalarınız klima kombileriniz küçük ev aletleriniz elektronik tüm cihazlarınız için en etkili çözümleri uygulayan servisimiz kullandığı kaliteli malzemeleri ile sizlere hem sağlıklı hizmet sunar hemde cihazlarınızın ömrünü uzatırız.

Sizlerde güvenilir ve bol referanslı bir teknik servisten hizmet almak istiyorsanız size özel çağrı merkez numaralarımızı arayabilir veya http://beykozarcelikservisi.net adresimize girerek en uygun müsait gününüze randevu alabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —