Tarih: 26.03.2014 14:18

Beşköylüler Gebze’de coştu!

Facebook Twitter Linked-in

Slayt gösterisi, yemek ikramından sonra Gebze Trabzon Beşköylüler dernek başkanı Mustafa Türkoğlu açılış konuşması ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımıyla program başladı. Başkan Türkoğlu konuşmasında; 15 yıllık derneğin kuruluşundan bu güne kadar görev alan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti. 9 aylık kısa sürede yapılan çalışmalara değinerek, destek olan bütün sponsorlara, iş adamlarına ve Beşköylülere teşekkür etti.

 

Sunuculuğu Radyocu Uğur Gencer’in yaptı geceye Sanatçılar  Beşköylü Adem Ekiz, Aşık Süleyman Göksal, Nurettin Kahveci, Emre Göksal, İlhan Yüce eşliğinde misafirler horonlar oynadı. Derneğe ve Beşköy’e hizmetlerinden dolayı Harun Narmanlı’ya plaketini Halil Bulut, Ahmet Karamanın plaketini Dursun Karaman ve Yahya Narmanlı’ya plaketini ise Mustafa Türkoğlu taktim etti. Ayrıca geceye katılan siyasiler ve misafirler kısa selamlama konuşması yaptılar.

 

Geceye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın eski özel kalem müdürü  Mehmet Karaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Meclis Üyesi İsmail Keskin, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı ve Hisar Koleji Yönetim kurulu üyesi Yunus Karaman, Eski Başbakanlık müşaviri Nazim Karaman, Beşköy Belediye başkanı Yahya Narmanlı, ünlü film yapımcısı Mustafa Güneş, beşköylüyüzbiz web sitesi yönetim kurulu başkanı Mustafa Onay, İstanbul Beşköylüler dernek başkanı Yrd. Sefer Duman ve yönetimi, Bursa Beşköylüler dernek başkanı Hamza Özdamar ve yönetimi, Trabzon Beşköylüler dernek başkanı Mahmut Suiçmez ve yönetimi,  Çayırova İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç ,Kroman çelik Okulu Müdürü Zihni Aydın, Gebze Belediyesi Veteriner Müdürü Cevat Altıntaş , Satın alma Müdürü Mehmet Sarı, Hisar Koleji yönetim kurulu başkanı Süleyman Önver ve okul Müdürü Aziz Temiz, AGD İlçe Başkanı Mehmet Durnaoğlu ,Ts Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Kaya ,Trabzonlular Dernek Başkanı H. İbrahim Kadıoğlu ,Tatlıkuyu Muhtarı Cevat Karaman, Gebze Beşköyspor kulüp başkanı Harun Narmanlı, İstanbul Trabzon federasyonu eski dernek başkanı Köksal Purtuloğlu, çok sayıda iş adamı, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler, sporcular,basın mensupları, Beşköylü aileler ve misafirler katıldı. Beşköy derneği yönetim kurulu geceye katılan misafirlere yakından ilgilenirken herkese katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —