Tarih: 14.08.2016 10:50

BEŞİKTAŞ'TA YILDIZ OYUNCUNUN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle eşinin büyük korku yaşadığını gerekçe gösteren Sosa, kendisine talip olan Milan'a gitmek istediğini bildirmiş ancak daha sonra ikna edilerek takıma katılmıştı.

7.5 MİLYON EURO'YA EVET

Fakat son 24 saatte her şeyin değiştiği iddia edildi. Arjantinli futbolcunun transferinde ısrarcı olan Milan yönetiminin, daha önce yaptığı 6 milyon Euro'luk teklifi 7.5 milyon Euro'ya (24.8 milyon TL) yükselttiği ve bunun sonucunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

Jose Sosa ile de daha önceden anlaşmaya varan İtalyan ekibinin önümüzdeki hafta içinde Beşiktaş'tan oyuncunun bonservisini alarak transferi kesinleştireceği ifade edildi.

TRANSFERE ONAY ÇIKTI

Arjantinli yıldızı satmamak için uzun süre direnen siyah beyazlılar, Milan'ın parayı kısa vadede ödeyeceğini taahhüt etmesi sonrasında tutumunu değiştirip, transfere onay verdi. Siyah beyazlılar, Sosa'nın satışından gelen parayı forvet transferinde kullanacak.

ASİST KRALI OLMUŞTU

31 yaşındaki Jose Sosa, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giyerken 9 gol, 14 asist üretti. Tecrübeli futbolcu özellikle son haftalarda gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş'ın lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —