Tarih: 20.03.2013 09:58

Beşiktaş 110 yaşında!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kulüp Başkanı Fikret Orman, kime ne hesap sorulacaksa, soracaklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün, 110. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle BJK İnönü Stadı’nda düzenlenen etkinliklerde Kulüp Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Onursal Başkan Süleyman Seba, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Kongre Üyeleri, taraftarlar ve çok sayıda davetli yer aldı.

Kutlamalardan önce saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. BJK İnönü Stadı’nda düzenlenen ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği 110. yıl kutlamaları, saatler 19.03’ü gösterdiğinde havai fişek ve ışık gösterileriyle başladı.Havai fişek ve ışık gösterilerinden sonra sırasıyla; Güreş, Boks, Masa Tenisi, Atletizm, Kürek, Jimnastik, Offshore, Kadın Voleybol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Hentbol, Basketbol Kadın ve Erkek Takımları ileFutbol Takımı sahaya çıktı ve taraftarları selamladı.

Sporcuların taraftarları selamlamasının ardından Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, alkışlar eşliğinde sahneye geldi. Taraftara hitaben bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, “Türkiye’nin öncü kulübüyüz. Her şeyi ilk kez yapmak bize nasip oldu. Bundan sonra yapmaya devam edeceğiz. Nice 110 yıllara. Buraya gelip bizi yalnız bırakmayan Süleyman Seba abiye teşekkür ederiz” dedi.

“Kime ne hesap sorulacaksa soracağız”

Başkan Orman’ın sözlerinin sık sık “Yıldırım Demirören yeter” ve “Hesap sorsana, hesap sorsana, Demirören'e hesap sorsana” tezahüratları ile kesildi. Bunun üzerine Başkan Orman, “Merak etmeyin. Bu yönetim kurulu Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yürekli yönetim kuruludur. Kimseden korkmadan arkadaşlarımızla buradayız. Kime ne hesap sorulacaksa soracağız” diye konuştu.

Fikret Orman’ın konuşmasının ardından Onursal Başkan Süleyman Seba sevgi tezahüratları arasında taraftarları selamladı.Beşiktaş’ın 110. Kuruluş Yıldönümü için hazırlanan pastayı Başkan Fikret Orman ve Onursal Başkan Süleyman Seba birlikte kestiler.Beşiktaş 110. yıl dönümü etkinlik kapsamında Gökhan Tepe’nin 110. özel olarak bestelediği şarkı ile sahneye çıktı. Daha sonra Ajda Pekkan ve diğer sanatçılar sahne aldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —