Tarih: 14.02.2016 21:50

Beşiktaş 1 puana razı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Son 15 dakikaya 2 farklı yenik giren siyah beyazlılar, 5 dakikada bulduğu 2 golle hayata döndü. Beşiktaş'a puanı getiren isim ise 60. dakikada oyuna girip bir asist yapan ve Başakşehir defansına zor anlar yaşatan Quaresma oldu.

BEŞİKTAŞ HIZLI BAŞLADI
Karşılaşmaya hızlı balayan konuk Beşiktaş'tı. Gomez ile önemli fırsatlar yakalayan Beşiktaş,bunları ullanamadı. özellikle İsmail'in 11. dakikada getirdiği topu ağlara gönderemeyen Alman yıldız, takımını öne geçirme fırsatını kullanamadı. Başakşehir ise ilk tehlikeli atağına golü buldu.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ
25. dakikada Mehmet'in pasıyla topla buluşan Visca, rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına girdiği anda kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. Golden sonra Beşiktaş yine Gomez ve Sosa ile iki net fırsatın daha kullanamadı ve ilk devre 1-0 sona erdi.

MAHMUT FARKI 2'YE ÇIKARDI
İkinci yarının ilk bölümünde Beşiktaş'ı biraz daha zora sokan gol de geldi. 54. dakikada Doka'nın, penaltı noktası üzerine gönderdiği ortaya Mahmut Tekdemir kafa vuruşunu yaptı ve farkı ikiye çıkaran gole imzasını attı.

CENK VE ATIBA ATTI
Beşiktaş, 60. dakikada oyuna Quaresma'nın girmesiyle hareketlendi. Özellikle 70. dakikadan sonra baskını artıran siyeah beyazlılar, 78. dakikada Quaresma'nın harika ortasına Cenk'in kafa vuruşuyla umutlandı. 83. dakikada ise konuk takım eşitliği yakaladı. Quaresma'ya yapılan faulde Sosa'nın ortasına ön direkte iyi yükselen Atiba skora dengeyi getrien isim oldu.

Karşılaşma da karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Böylece Beşiktaş haftayı 45 puanla tamamlerken, Başekşehir de 35 puana yükseldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —