Tarih: 29.01.2018 11:21

Benfica, 40 milyon Euro istedi

Facebook Twitter Linked-in

Brezilyalı futbolcunun gitmek ismediğini belirtmesine rağmen Portekiz ekibi, onu Changchun Yatai'ye satmak için pazarlık yapıyordu. Rakam 35 milyon euroya kadar çıktı. Portekiz gazetesi Ojogo'nun haberine göre; Benfica, Talisca için 35 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Beşiktaş'a ödenmesi gereken 5 milyon euro tazimantı da Çin ekibinin ödemesini istedi. Rakam 40'a çıktı. 

MASADAN KALKTILAR
Portekiz ekibinin Talisca'yı Changcun Yatai'ye satmasının sözleşme ihlali olacağı, bu nedenle 5 milyon euroluk bir tazminat maddesi bulunduğu belirtildi. Ancak Çinliler, zaten 35 milyon euroyla yüksek bir teklif yaptıklarını belirterek asla 40 milyona çıkmayacaklarını söyledi. Masadan kalkıldı. Pazarlıklar şimdilik bitmiş gibi gözüküyor. Zaten önümüzdeki sezon, Talisca'nın Benfica'yla olan sözleşmesinin son yılına girilecek. 23 yaşındaki futbolcu, bu tarihte bedelsiz olarak kulüpten ayrılabilecek. 

10 MİLYON EURO CİVARINDA 
Gazete, Çin ekibinin Süper Lig'de son iki maçta 4 gol atan Talisca'dan etkilendiğini de yazdı. Siyah-Beyazlılar ise bu konuda son derece rahat. Changchun Yatai, 40 milyon euroyu vermeyi kabul etse bile Talisca, daha çok genç olduğunu ve Çin'e gitmeyeceğini söylemişti. Fikret Orman'ın sezon sonunda Benfica'ya 10 milyon euro civarında bir rakam önereceği konuşuluyor. Eğer Portekizliler o tarihte ayrılığa izin vermezse, Talisca 2019 Haziranında elini kolunu sallayarak takımdan ayrılabilecek. (Akşam)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —