Tarih: 10.01.2020 14:45

Belediyeyi yandaş çiftliğine çevirdi

Facebook Twitter Linked-in

İnsan Hakları Derneği başkanı Ali Akbaş'ın açıklaması şöyle:

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ve İYİ PARTİ oyları İzmit Belediyesini kazanan CHP;li başkan Fatma Kaplan Hürriyet göreve başladıktan sonra halka hizmet etmek yerine İzmit belediyesini yandaş çiftliğine çevirmek ve halkın vergilerini, seçimi, kazanmasına yardımcı olanlara vefa borcu olarak yandaşları işe alıp maaş verme çabası içinde. Seçimi kazanmasını sağlayan İYİ PARTİ' den Milletvekili Lütfü Türkan'ın sekreterini işe aldıktan sonra şimdi de İYİ PARTİ genel başkanı Meral Akşener'in yeğenini işe aldığını medyadan öğrenmiş bulunuyoruz. 100 yakın CHP liyi de işe aldığını herkes biliyor.

Liyakat deyip, gariban emekçileri ekmeğinden edip, kontenjan boşaltarak ardından tek liyakati  CHP li olmak, Lütfü Türkan'ın sekreteri olmak,  Meral Akşener'in yeğeni olmak olan yandaşları İzmir Belediyesinde  doldurup, arpalık yapma gayesi, halk tarafından  acı acı gülerek izleniyor. Sizin gariban insanları, yandaşlara  belediyeden maaş bağlayacağım diye işten atmanız insan hakları ihlalidir. Siz bu insanlara onur kırıcı bir şekilde" bunlar liyakat sizdi, haksız maaş alıyordu bunun için işten çıkarttık demeye lafı getirip, rencide ederek  işlerine son verdiniz. Sonrada hiç bir liyakati olmayan insanları buraya doldurdunuz.

CHP sizin gariban insanların ekmeği ile oynamaya ne hakkınız var ?. Halk bunu affetmez bilseniz.

İnsan Hakları Derneği olarak bu gariban insanların ekmeği ile oynama olayının biz peşini bırakmayız. Bunun yakın takipçisi olacağız. Bu insan hakları ihlallerini tüm dünya insan hakları örgütlerine bildireceğiz. Bu işlerin takipçisiyiz, bunu bilesiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —