Tarih: 15.12.2013 18:04

Belediyeden eğitime destekler sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerinin her kademede başarılı olabilmeleri adına her türlü desteği veren Başkan Akbaş’ın ilçeye kazandırmış olduğu bilgi evlerinde ortaöğretim 7 ve 8. Sınıflar için deneme sınavı gerçekleştirilmeye devam ediyor.  

 

 

Çayırova Belediyesi Genlik Merkezi ve Bilgi Evleri’nin her ay gerçekleştirdiği deneme sınavlarının ikincisini 120 öğrencinin katılımı ile Cumhuriyet Mahallesi Bilgi Evinde gerçekleştirildi. Yapılan bu sınavlar ile sonuçları karşılaştıran yetkililer, öğrencilere hedefler sunarken öğrencilerin başarıları yükseltilmesini hedefliyor. Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji derslerinden sınava giren öğrencileri teşvik etmek amacı ile her ay sonu sınav sonuçlarını açıklayarak başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor.

 

 

Ayrıca Kasım ayı itibari ile Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji derslerinde öğrenciler için destekleyici kurslar düzenleniyor. Konularında deneyimli öğretmelerin görev aldığı bilgi evlerinde çeşitli alanlarda kulüpler oluşturan Çayırova Belediyesi, Mental Aritmetik, Satranç, Mangala, Tungram, Zeka oyunları, Edebiyat, Felsefe, Müzik, Resim, Tiyatro, Kuantum Fiziği, Maket Uçaklar, Genç Girişimcilik gibi Kültürel, zihinsel ve yetenek alanlarında Çayırova gençlerini desteklemeyi hedefliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —