Tarih: 15.06.2012 09:17

Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda iş sağlığı ve güvenliği konularında İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Ömer Camadan tarafından Büyükşehir personeline bilgi verildi. İş sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alınması gerektiğinin kaydedildiği eğitimde katılıcılar ayrıca sınava tabi tutuldular.

 

 

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

 

 

Büyükşehir Belediyesi personeli, Meclis Salonu’nda ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu eğitim seminerine katıldı. İş Kanunu gereği yapılan eğitimler,  İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Ömer Camadan tarafından verildi. Personele seminerde ayrıca iş yerinde uymak zorunda olduğu davranışlar hakkında bilgiler verildi.

 

 

 

SINAV YAPILDI

 

 

2011 yılı ekim ayından itibaren verilen eğitimlere Fen İşleri, İtfaiye, Ulaşım ve Çevre Daire Başkanlıkları personeli katılmıştı. 2012 yılı içinde ise diğer personele verilen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinde katılımcılar sınava tabi tutuluyor. Personele ölçme ve değerlendirme için yapılan sınavın ardından eğitim katılım belgeleri dağıtılıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —