Tarih: 16.12.2011 09:40

Belediye öğrencileri mağdur etmedi

Facebook Twitter Linked-in

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından D-100 Karayolu Köseköy Mevkii üzerinde Askeri Sapağı ve Gazoz durakları yanında bulunan ve ekonomik ömürlerini doldurmaları nedeniyle başlattığı yenileme çalışması kapsamında mevcut köprüler kaldırılmıştı. Yaya geçişleri için Köseköy ışıklı kavşağının kullanılmasının tavsiye edildiği bölgede öğrencilerin bundan olumsuz etkilenmemesi adına Kartepe Belediyesi okul giriş çıkış saatlerine göre belirli zaman dilimlerinde öğrenci servisi uygulamasını başlattı.

 

 

 

ÜCRETSİZ VE GÜVENLİ

 

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri kontrolünde İstasyon Mahallesi İstasyon İlköğretim Okulu öğrencileri için Köseköy Dispanser önünden kalkan servis aracı ile alınan öğrenciler okullarına ücretsiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılıyor. Sabah saat 07.20’de Köseköy Dispanser önünden Zabıta kontrolünde alınan uygulanan öğrenci servisi hizmeti, öğlen ve akşam servis şeklinde okul giriş çıkış saatlerinde yapılıyor.

 

 

"ÖĞRENCİLERİN MAĞDUR OLMAMASI SEVİNDİRİCİ"

 

Okul giriş ve çıkış saatlerinde uygulamaya konan servis hizmetinden dolayı Okul Müdürü Ramis Çoban, veliler adına belediyeye teşekkür ederek, “Eski bir eğitimci olan sayın başkanımız duyarlılığını bir kez daha göstererek çocuklarımızın mağdur olmaması ve velilerin gözlerinin arkada kalmaması için öğrenci servisi uygulamasını kısa sürede başlatarak hepimizin yüreğine su serpmiş oldu. Bu düşünceli davranışı için başkanımıza ve görevli personeline teşekkür ederiz” dedi. Uygulama yeni köprüler hizmete girinceye kadar devam ettirilecek.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —