Tarih: 02.04.2012 18:10

Belediye Encümeni'ne 3 yeni isim!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin dün yapılan nisan ayı meclis oturumunda 2011 yılı faaliyet raporları onaylandı. Yeni komisyonların da belirlendiği oturumda ayrıca 1 yıl görev yapacak 3 yeni daimi encümen üyesi de seçildi. Çeşitli konuların gündeme geldiği meclis oturumunda gizli oyla yapılan seçim sonucu 35’ed oy alan AK Partili İsmail Keskin, Recep Can ve Nazmiye Höbek daimi encümen üyeliğine seçildi.

 

 

 

Plan-bütçe komisyonu üyeliklerine ise; Ergün Kahraman, Yakup Kaya, Kerim Büyükgöz, Selamet Güner ve Cemal Dursun seçilirken, İmar Komisyonu üyeliklerine; Yunus Tekin, Turan Demirhan, Nedim Avcı, Hüseyin Yılmaz ve İ. Hakkı Bülbül, hukuk dilekçe komisyonu üyeliklerine de; Murat Kaya, Mustafa Özkan, Ali Faruk Kılıç, Desul Tat ve Sebahattin yılmaz seçildi. Çevre ve sağlık Komisyonu üyeleri ise; Beyazıt Yıldırım, Muharrem Yelek, Fırat Öztürk, Nevzat Öncel ve Basri Efendi’den oluştu.  

 

 

 

Faaliyet raporları üzerinde iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin çeşitli görüş belirtmesinin ardından 2011 faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Raporla ilgili soruları cevaplandıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze adına güzel çalışmalar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz şu kent meydanına bile biz müdahale etmesek 2025-2030 yılına kadar bile bitirilemezdi” dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —