Tarih: 09.06.2012 13:16

Belediye ekibine kaba kuvvet!

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Gölcük Yolu Kullar Sapağı mevkiinde bulunan benzin istasyonunun yaptıkları ruhsat ve iskan başvuruları üzerine olağan denetlemeleri yapmak üzere söz konusu işletmeyi denetime gitti. 

 

 

 

Yapılan tüm başvurularda aynı yöntemle hareket eden ve yerinde yapılan denetimler sonrası gerekli işlemleri yapan belediye yetkilileri bu kez sert bir tepki ile karşılaştı. Belediye tarafından gönderilen ekiplere karşı kaba kuvvet uygulamaya çalışan firma yetkilileri denetim yapılmasına izin vermedi. Belediye yetkilileri burada karılaştıkları sert tepki sonrası Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak suç duyurusunda bulundular. Belediye görevlileri, emniyetteki işlemlerin ardından polis nezaketinde firmaya giderek denetim yaptılar.

 

 

 

Başvuruları sonrası denetime gelen belediye görevlilerine sert tepki gösteren firmanın Sanayii Mahallesi’nde bulanan ve imar planlarında açık olarak görülen Akasya ve Pınar sokaklarını çıkmaz sokak haline getiren ve vatandaşın tepkisini çeken İlka Plastik firması ile bağlantısı olduğu öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —