Tarih: 17.03.2012 09:53

Belediye Başkanı'nın aracını kundaklayan şahıs yakalandı!

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle'de gece geç saatlerde Susurluk Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu'na ait araç ile Adil Semizel'e ait aracın kundaklanması, Belediye Oto Parkı yanında bulunan kokoreç dükkanının yanması olayıyla ilgili çalışma yaptı. İlgili kamera görüntüleri ve olayla ilgisi bulunan şahıslardan elde edilen bilgiler ışığında olayın şüphelisinin İ.B. (32) isimli şizofren hastası şahıs olduğu tespit edildi. 

 

 

Kameralardaki görüntülerde şizofren hastası şüphelinin aracı ile amcasına ait benzin istasyonundan 4 ayrı pet şişe ile benzin aldığı görülüyor. Polis, şahsın aldığı bu benzinlerle, biri Başkan Bozoğlu'na ait 2 araç ile bir işyerini yakmaya çalıştığını tespit etti. Olay sırasında şüphelinin kullandığı araç da kamera kayıtlarında tespit edildi. 

 

 

Yakalanarak gözaltına alınan İ.B. isimli şüpheli şahıs, Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından şahsın İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlaştırıldı. İ.B'nin ifadesinde; kameralardaki görüntülerde olan şahsın kendisi olduğunu, ancak araç ve işyeri yakmadığını söyleyerek, suçlamaları kabul etmediği bildirildi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —