Tarih: 06.03.2013 15:16

Belediye 40 kişiyi daha iş sahibi yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Toplamda 40 kişi olan 2 gruptan oluşan kursiyerler, Dilovası Belediyesi Garaj Amirliğinde düzenlenen forklift sürüş eğitimi ile 1 aylık eğitimin sonuna sertifika almaya hak kazandılar.

 

Dilovası Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü İle İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği forklift kursu yazılı ve uygulamalı sınav sonuçları 8 Mart tarihinde açıklanacak. Kursiyer öğrenciler 2 grup olarak ortak sınav ve forklift sürüş eğitimine tabi tutuldu. Belediye Başkanı Cemil Yaman kursiyerlerin bu başarısından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “ Sanayi şehrinde yaşamamıza rağmen ilçemizdeki mesleksizlikten dolayı işsiz olan sakinlerimize, pahalı olan kurs hizmetini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ücretsiz olarak vermemizle birlikte artık 40 kişi daha mesleksizlikten ve işsizlikten kurtulmuş olacak. Bu demektir ki 40 eve bir umut ve düzenli iş girmiş oluyor. Meslek edindirme kurslarının devam etmesini ve çeşitlendirilmesini çok önemsiyorum.

 

Bunun için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sanayiye yönelik meslek elemanları yetiştirilmesi için bir çok kursu düzenledik ve düzenlemeye de devam ediyoruz. Meslek sahibi olan bu kardeşlerimizin yeni iş hayatında başarılar dileyerek kazasız bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —