Tarih: 14.10.2015 12:29

Beceremediler!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, Marmara Gazetesi'ni ziyaret etti. Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Aksu, ülkenin geldiği durumdan TBMM’de grubu bulunan partilerin sorumlu olduğunu söyledi. Aksu, AK Parti, CHP, MHP ve HDP'yi beceriksizlikle suçladı.

1 Kasım seçimleri kapsamında çalışmalarını Gebze bölgesi ağırlıklı sürdüren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Serap Çakır'ı ziyaret etti. Genel bir durum değerlendirmesi yaparak açıklamalarını sürdüren Aksu, "Milli görüş insan odaklı bakış açısı ile herkesi birinci sınıf vatandaş gözü ile bakarak herkesin hakkını geçmişte vermiş bir oluşumdur. Özellikle ekonomik sistemi ile hükümet olduğu dönem insanlara balık yedirmemiş, balık tutmayı öğretmiştir. Şimdiki hükümet her şeyi veriyor, kimseyi üretime sevk etmiyor. Herkes hazırcılığa alıştı. Bin TL maaş alıyor insanlar 2 bin TL cep telefonu kullanıyor. Faizci sistemin içinde herkes kendini her şeyi alabildiği için büyümüş zengin olmuş görüyor ama borç içinde yüzüyorlar. Biz sanayi, tarım ve hayvancılıkta kendi zenginliklerimizi kullanarak üretim hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HEPSİ ROL ARKADAŞLARI

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, açıklamalarına şu sözlerle devam etti; "Bugün ülkenin geldiği bu duruma meclisteki tüm partiler neden olmuştur, hepsinin bir şekilde etkisi vardır. Ülkedeki herkesi renk, din, dil, ırk gözetmeksizin kollayıp kucaklayacak tek yapı bugün itibari ile milli görüştür. Meclisteki 4 partide bunu becerememiştir. Siz çıkın kenara biz her şeyi değiştireceğiz diyoruz. Bu dört partiden hiç biri bunu demiyor. Hepsi aynı sistemi savunuyor. Bunların hepsi aynı beceriksizliğe sahip, aynı filmde oynayan rol arkadaşları hepsi. Partimiz bir denge unsurudur, o mecliste olmamamız bu dört partinin de ortak noktada buluşamamasına neden olmuştur. Biz tüm tarafları aynı masada oturtan ve onları uzlaştıran bir yapıdayız bunun bir çok örneğini geçmişte gösterdik. Günümüzde de ülkenin ihtiyacı olan uzlaşıyı sağlayacak olanda yine Saadet Partisi'dir."

 

ORANIMIZ YÜZDE 15

Saadet Partisi’nin vizyonunun gerçeklerin farkında olan vatandaşların tek adresi olduğunu öne süren Aksu, baraj engelinden de bahsetti. Aksu, "Biz bu yapımız ile yüzde 21 ile hükümet kurduk onlar yüzde 41 ile kuramadılar. Kimse ile birlik olamadıklarını tüm halkımız görmüştür. Gerçeklerin farkında olan insanların tek engeli barajdır. Baraj olmadığı taktirde kemik yüzde 15 oranında oyumuz var. Son yaşanan bu olaylar ve hükümetin hata üstüne hata yapması, Saadet Partisi'nden gidenlerin dönüşünü kaçınılmaz kılmıştır. Öyle tek tek dönüşten bahsetmiyorum. Kitlesel dönüşler olacaktır" diye konuştu. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek çok memnun olduğunu belirten Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Serap Çakır, 1 Kasım sürecinde milletvekili adayı Aksu'ya başarılar diledi.

HABER:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —