Tarih: 20.07.2015 17:32

Bayramda 157 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı boyunca tatili fırsat bilen binerce vatandaş sahillere akın etti.Serinlemek için sahilleri dolduran vatandaşlar boğulma olaylarına karşı KOSKEM tarafından korundu. KOSKEM ekipleri dolup taşan sahillerde boğulma vakası yaşanmaması için kalabalığın içinde yoğun çaba harcadı. Bayramda Kocaeli sahillerinde 157 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı.    

ANINDA MÜDAHALE

Kocaeli’de 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz hafta başından hafta sonuna kadar 10:00 ve 18:00 saatleri arasında sahillerde adeta kuş uçurtmadı. Akıntılara, dalgalara ve derinliğe karşı sık sık uyarılan ve gözetlenen vatandaşlara boğulma olaylarında anında müdahale edildi.

157 VATANDAŞ KURTARILDI

KOSKEM bayram haftasında boğulma tehlikesi geçiren Cebeci bölgesinde 79, Kumcağız bölgesinde 53, Sarısu bölgesinde 11, Bağırganlı bölgesinde 2, Karamürsel bölgesinde 2 ve Bayramoğlu plajında 10 vatandaşa müdahale etti. Sahillerde toplam 157 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı. Ayrıca çeşitli yaralanmalar sonucu 285 vatandaşa da ambulans birimlerince sağlık hizmeti verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —