Tarih: 27.06.2022 22:54

Batuhan Enes Çapıt kimdir

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü youtuber ve iş adamıdır. Sosyal medya mecralarında genellikle “desparadoos” olarak bilinir. Üniversite hayatına ingilizce mühendislik eğitimi üzeirne başlamış ancak yarıda bırakmıştır.Youtube üzerinde vlog ve teknolojik içerikler üretmekte +7.000.000 İzlenme ve +35.000 aboneye sahiptir.

Bknz: https://www.youtube.com/c/desparadoos Despa Yurt Dışı Eğitim’in kurucusudur. Rusya’ya en çok Türk öğrenci gönderen lider firmalar arasında yer almaktadır bir çok üniversite ile şirket ve okul arasında anlaşma imzalamış bir acenta olarak öğrenciler ve üniversite arasında danışmanlık hizmetleri sağlamakta tüm gerekli prosedürlerin hem Türkiye’de hem Rusya’da takibini ve vize işlemlerini yapmaktadır. Bknz: https://rusyadaokumak.com Yerli ve milli oyuncu ekipmanları üretip satmayı amaçlayan DESPA tescilli markasının sahibidir. 

Despa Ares olarak ilk gaming ürününü bir oyuncu faresi olarak piyasaya sürmüş trendyol ve hepsiburada gibi çok bilindik mecralarda e-ticaret ile ugraşmatakdır. Türkiye’de üretimini planladığı ve yeni ürünleri yelpazesine alarak genişlemek istediği biliniyor. Bknz: https://www.trendyol.com/despa/ares-gaming-mouse-6400-dpi-p-77230189




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —