Tarih: 08.02.2012 09:24

Başvurunuzu yapın son gün 17 Şubat!

Facebook Twitter Linked-in

 

Adalet Bakanlığı, il genelinde bulunan adliyelere alınacak 106 personel için müracaatları geçtiğimiz hafta sonu tamamlamıştı. Adliyeye alınacak zabıt katibi, mübaşir, makine teknisyeni, sıhhi tesisatçı, kaloriferci ve şoförlük için müracaatların tamamlanmasıyla, infaz ve koruma memurluğu için müracaatlar başladı. 

 

SON GÜN 17 ŞUBAT 

1 Nolu F Tipi Cezaevi için 10, 2 Nolu F Tipi Cezaevi için 10, 1 Nolu T Tipi Cezaevi için 5, 1 Nolu T Tipi Cezaevi için 5, açık cezaevi için 5, denetimli cezası için 5 kişi olmak üzere toplam 40 infaz ve koruma memurluğu kadrosuna başvurmak isteyenler 17 Şubat tarihine kadar müracaatlarda bulunabilecek. Cezaevlerinde çalışmak üzere alınacak toplam 20 sağlık memuru, 3 kaloriferci, 17 cezaevi katibi ile bir şoför olmak isteyen adaylar da müracaatlarını 17 Şubat'a kadar yapılabilecek. 

 

İKİ SINAV YAPILACAK 

İnfaz ve koruma memurları ile sağlık memurlarının uygulamalı sınavları 5 ve 6 Mart tarihlerinde, cezaevi katiplerinin ise 7 Mart tarihinde yapılacak. Bu sınavları kazanan adaylardan infaz ve koruma memurlarının sözlü sınavları 12-13-14 Mart tarihlerinde yapılacak. Sağlık memurları 19 Mart tarihinde, kaloriferciler 20 Mart tarihinde, katipler 15 Mart tarihinde, son olarak şoförler ise 16 Mart tarihinde sözlü sınava tabii tutulacak. 

 

İSTENEN BELGELER 

Başvurmak isteyen adayların yanlarında başvuru yerinde verilecek EK 1 başvuru formu, nüfus cüzdan fotokopisi, diploma fotokopisi, son üç ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, askerliğe ilişkin belge, 2010 KPSS sonuç belgesi, evli olanlar için eşinin görevi yaptığı yeri bildirir beyan, bilgisayar belgesi, E sınıfı ehliyet fotokopisi, kalorifercilik için halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmi kurum veya kuruluşlardan aldığı belge veya ilgili branşa ait sertifika getirmeleri istend




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —