Tarih: 06.04.2012 15:58

Başpehlivan kurşunla yaşayacak!

Facebook Twitter Linked-in

 Kurşunlardan ikisi çıkarılan, birisi ise sorun yaratabileceği nedeniyle bırakılan Ahmet Taşçı'nın mermiyle kırılan dizinin altındaki kemik de onarıldı. 

 

 

BACAĞINDA KALDI

 

 

Dün Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdehalenin ardından Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevkedilen Ahmet Taşçı'nın dizindeki ödem nedeniyle bu sabah saat 08.30 sıralarında ameliyata alındı. 2,5 saat süren operasyonda lokal anesteziyle belden aşağısı uyuşturulduğu öğrenilen Ahmet Taşçı'nın ameliyatının başarıyla sonuçlandıoğı bildirildi.Gölcük Devlet Hastanesi Başhemimi Dr. Resul patan ameliyatla ilgili yaptığı açıklamada, baldırındaki mermilerden birinin alınmadığını ve ona rahatsızlık verecek bir konumda olmadığını belirtti. 

 

Dr. Resul Patan, "İki saatlik başarılı bir ameliyat geçirdi. Sağlığı gayet yerinde. Endişelenecek bir durum yok. Daha önce belirttiğimiz gibi kısa sürede sağlığına kavuşacak. Hastanemizde 5-6 gün misafirimiz olacak." dedi.Dr. resul Patan, diz altındaki kırılan kemiğin onarıldığını, ancak baldırındaki 3 mermiden birinin bırakıldığını belirterek "Mermi onu rahatsız etmeyecek bir yerde. Müdehale edilirse sıkıntı olabilir. Bu nedenle bırakıldı" dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —