Tarih: 28.05.2013 10:55

“Başkanların gelmesini bekliyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile 

Geleceklerini söylemişlerdi.

 

Belediye başkanlarıyla ile 16 Mayıs tarihinde görüştüklerini belirten Murat Koca, “Gerek Kocaeli büyükşehir belediye başkanı gerekse Çayırova belediye başkanı ile görüşmemizde bizleri mağdur etmeyeceklerini belirttiler. Başkanların bizlere verdikleri bu sözleri gelip derneğimizde dernek üyelerine ve mahallelilere de söylemelerini istedik. Her iki başkan da en kısa sürede derneğe gelerek mahallelilerle görüşeceklerinin sözünü verdi. Ancak hala ne gelen var ne de başka bir durum. Bizler hala başkanların gelmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Hep mağdur etmeyeceğiz diyorlar

 

Mahalle sakinleri ve dernek üyeleri olarak belediye başkanları ile her görüşmelerinde kendilerinin mağdur edilmeyeceğinin sözü verildiğini belirten Koca, “Her seferinde bize sizleri mağdur etmeyeceğiz deniliyor. Ancak bu mağdur edilmemenin nasıl olacağını söylemiyorlar. Bizler mahallelerimizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm konusunda bizlerin fikirlerinin ve görüşlerinin sorulmasını istiyoruz. Bu amaçla dernek kurduk. Ancak bugüne kadar kimse derneğimize gelip bize bir açıklama yapmadı. Kocaeli ve Çayırova belediye başkanlarını derneğimize davet ettik ve bekliyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —