Tarih: 07.04.2014 13:42

Başkanlara başarılar diledi!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Köşker’e yeni dönemde başarılar dileyen Bakan Işık, “Gebze Belediye Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Biz de bakanlık olarak, çalışmalarında yanlarında ve destekçisi olacağız. Gebze güzel hizmetleri en hızlı şekilde alacak” dedi. Ziyarette, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, meclis üyeleri de hazır bulundu.

 

Başkan Köşker’i makamında ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptığı açıklamada, “Gebze halkının teveccühünü üstlenen belediye başkanımıza, hayırlı olsun ziyaretine geldik. Geçtiğimiz 5 yılda Gebze’ye çok önemli hizmetler yapan başkanımız son seçimde hem oy oranlarını yükselterek hem de oyunu arttırarak tekrar göreve seçildi. Ben kendisini tebrik ediyorum. Allah ona nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Gebze’de alınan sonuçlar önemlidir. Yüzde 50’li civarında. Gebze Türkiye’nin en önemli üretim merkezlerinden birisi. İmalat sanayinin kalbi konumunda. Burada halkımızın istikrarın devamına yönelik yaptığı tercih, hepimizi gerçekten çok mutlu etti. Geleceğe yönelik bize önemli motivasyon yükledi.

 

İnanıyoruz ki Gebze; Kocaeli ve Türkiye olarak önümüzdeki dönem çok daha güzel bir dönem olacak. Bundan sonra Türkiye’yi çok parlak bir dönem bekliyor. Yerel yönetimlerin ülkenin kalkınmasında çok büyük bir öneme sahip. Yerel yönetimlerin iktidarla uyumlu şekilde yaptığı çalışmaların, hem ülkenin hem de şehirlerin kalkınmasında son derece önemli rolü vardır. Önümüzdeki dönemde, geçmişte olduğu gibi Gebze’mizin Kocaeli’mizin ve ülkemizin kalkınması için el birliğiyle çalışacağız. Bu noktada Gebze Belediye Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Biz de bakanlık olarak, çalışmalarında yanlarında ve destekçisi olacağız. Gebze güzel hizmetleri en hızlı şekilde alacak” dedi. 

 

Toltar’a da başarılar diledi

 

Bakan Işık daha sonra da Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek seçimde kazandığı başarıdan dolayı kendisini tebrik edip yeni dönemde başarılar diledi. Işık'a AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Kaymakamı Hulisi Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Barış Deniz Keser, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası eski Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti. 

 

Dilovası iradeye sahip çıktı

 

Ziyaretiyle ilgili olarak açıklama yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Görevi yeni devir almış olan Ali Toltar kardeşimize hayırlı olsun. Dilovası’n da seçim her zaman çok heyecanlı ve ciddi bir mücadele ile yaşanır. Bu seçimlerde celtilmence geçen yarış oldu. Bu güzel yarışın sonucunda geçen dönem de olduğu gibi Ak Parti ipi göğüsledi. Ali Toltar kardeşimize 10 meclis üyemiz ile Dilovası’n da hizmet etmeye devam edecekler. Sandığa giderek tercihini kullanan bütün Dilovalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sandığa gitmek demokrasiye sahip çıkmaktır.

 

Son dönemlerde yaşananlardan sonra sandığa gitme oranı ülke geleninde %90’ı geçmesi çok önemli ve güzel. Dilovası’nda da bu oran %93'ün üzerinde oldu. Bu Dilovası halkının milli iradeye ne kadar sahip çıktığını ortaya koydu. Sandığa giden bütün Dilovalı hemşerilerime ve partimize destek veren herkese ayrıca Ak kadroların hizmete gelmesinden dolayı Dilovası halkına teşekkür ederim.  Bundan sonrası Ali Toltar’ın ve meclis üyelerinin işidir. Artık Ali Toltar sadece Ak Parti'ye oy verenlerin değil Dilovası’n da yaşayan herkesin başkanıdır. Hiçbir ayrım yapmadan halkın mahalli ve müşterek hizmetleri yapacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. “ dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —