Tarih: 06.12.2014 14:12

Başkanlar esnafı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İstiklal Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu'na Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi ile meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette başkanlar esnafa hayırlı işler temennisinde bulundular.

 

Karaosmanoğlu esnafı dinledi

 

Esnafın dilek, temenni, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nın son beş yılda aldığı dev yatırımlar da tüm Dilovası halkının emeğinin olduğunu belirtti. Başkan Karaosmanoğlu,”Kocaelimizin her köşesine olduğu gibi Dilovası’nda da hizmet etme çabasındayız” dedi.

 

Gece gündüz çalışıyoruz

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,” Dilovası halkının ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını çözmek, Dilovası’nı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

 

Hizmetler devam edecek

 

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut“Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve projeleri ile ilçemiz son yıllarda hiç olmadığı kadar hizmet aldı ve gelişti. Hayal bile edemeyeceğimiz hizmetleri aldık” dedi. Başkan Akbulut esnaf ziyaretleri sırasında 7 Aralık Pazar günü yapılacak 3. olağan kongreye esnafı ve vatandaşları davet etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —