Tarih: 10.11.2014 10:45

Başkanlar aşure dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetiminin öncelik ettiği aşure dağıtımına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Meclis üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

 

 

Dilovası Kent Meydanında dua ile başlayan aşure dağıtım programında kısa bir konuşma yapan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut,” Ak Kadınlar olarak her yıl düzenlediğimiz Aşure programımızın beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

Aşure birlik ve beraberliği perçinlemektedir

 

 

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,”Halk arasında paylaşmanın simgesi haline gelen Aşure günü birlik ve beraberliği perçinlemektedir. Bizde Aşure geleneğimizi vatandaşla iç içe yaşatmaya çalışıyoruz. Bu güzellikleri ve geleneklerimizi her zaman korumalıyız. Muharrem ayınızı ve Aşure gününüzü tebrik ediyorum" dedi.

 

 

 

Ülkemize bolluk ve bereket getirsin

 

 

Vatandaşın Muharrem ayını ve Aşure gününü tebrik eden Başkan Toltar,”Aşure Günü etkinliklerin de bizler gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Muharrem ayının ülkemize bolluk ve bereket getirmesini, Müslüman coğrafyasında barış, huzur ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri vatandaşa Aşure dağıttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —