Tarih: 04.02.2014 14:45

Başkanlar açılış yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Açılış töreni ile hizmete giren Sakaryalılar Derneği’nin yeni lokalinin açılışına Sakaryalılar Dernek Başkanı Yunus Bozdemir ve yönetiminin yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi, STK Başkanları ve yönetimleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Sakaryalı vatandaş katıldı.

 

Bozdemir teşekkür etti

 

Yeni dernek binasının açılışından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakaryalılar Dernek Başkanı Yunus Bozdemir,“ Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Dernek binamızın yapımında maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 Belediye başkanı Yaman ise, "Kültürlerin gelecek nesillere aktarılması için dernekler köprü vazifesi görüyor. Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynamaktadır. Sakaryalı hemşerilerimizin yeni hizmete sunduğu bu güzel lokalinde başta Sakaryalı hemşerilerimize olmak üzere tüm Dilovası halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Dualar eşliğinde kesilen açılış kurdelesinin ardından katılımcılar dernek binasını gezdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —