Tarih: 08.03.2013 14:58

Başkandan KO-MEK’li miniklere ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nde vermiş olduğu eğitimlerle adını zirveye taşıyan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan KO-MEK’in Mehmet Ali Paşa kurs merkezinde bu yıl kursiyerlerin eğitim alırken çocuklarını rahatlıkla bırakabilecekleri çocuk odası açıldı. 

 

Kursiyerlerin çocuklarıda komek ‘te Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun Mehmet Ali Paşa kurs merkezi ziyareti sırasında İzmit Ak Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya eşlik etti. KO-MEK’te eğitim alan kursiyerlerin çocukları için açılan çocuk odasını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu miniklerle muhabbet ederek çocuk odasını yerinde inceledi.

 

Miniklerde başkan amcalarına çiçek 

Başkan amcalarının ziyaretinden oldukça mutlu olan minikler Başkan Karaosmanoğlu’na kendi yaptıkları kâğıt çiçekleri takdim ettiler. Başkan Karaosmanoğlu, miniklerle yakından ilgilenirken çocuk odasında incelemelerde bulunarak Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım’dan bilgi aldı.

 

Sınıfları ziyaret etti 

KO-MEK kurs merkezi ziyareti sırasında Makine Nakışı, Temel Makyaj, Mefruşat, Aşçı Çırağı, El Sanatları, İğne Oyası, El Nakışı ve Giyim sınıflarını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceledi. Başkan, giyim sınıfındaki ziyareti sırasında giyim kursunun hayatta en lüzumlu branş olduğunu ifade etti. Bu branşta eğitim alan kursiyerlerin ev ekonomilerine katkıda bulunabileceklerini ve kendi diktikleri elbiselerin her zaman daha kıymetli olacağını söyledi.

 

Kursiyerlerden başkana ikram ve teşekkür 

Aşçı Çırağı kursiyerleri de Başkan Karaosmanoğlu’na kendi yaptığı kek ve pastalardan ikram ettiler. KO-MEK kursiyerleri kendilerine sunulan bu hizmetlerden dolayı başkana teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —