Tarih: 08.05.2013 17:51

Başkan Yaman ziyaretlere devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Yaman Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğinin misafiri oldu.Açılış konuşmasını Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler derneği Başkanı Servet Meral’ın yaptığı toplantıya Başkan Yaman ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Dilovası Ak Parti İlçe Başkan Vekili ve Dilovası mahalle muhtarları  katıldı. 

 

Toplantı konuşmasına konukları selamlayarak başlayan Başkan Yaman ‘’Halka hizmetkarlık yapmak bizim için büyük bir onurdur.Ama demokrasinin güzelliği, halk adına seçilenlerin, halkın paralarıyla yapmış oldukları hizmetleri dönem dönem aziz millete hesap vermelerini gerektirir.Bizde 4 yıllık hizmet süremiz içerisinde tüm sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak bu şehirde yapılan hizmetleri ve halkın sorularına açık yüreklilikle cevap verdik.’’ dedi.

 

Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneğine görev süresi boyunca bulunduğu ziyaretlere değinen Başkan Yaman’ın ana gündemi 4 yıllık hizmet faaliyetleri oldu. Başkan Yaman, bir dönem altyapı çalışmaları konusunda Kocaeli’nde sonuncu sırada yer alan Dilovası’nın 4 yıllık çalışmalar sonucunda Kocaeli’nin en iyi ilçesi haline geldiğini ifade etti.

Dernek ziyaretinin sürpriz konuğu Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş oldu.

 

Akbaş konuşmasını Türkiye’nin son dönemdeki en önemli gündemi olan çözüm sürecinden bahsetti. Geçmişte Türkiye’nin siyasal tecrübesinin tıkanıklıklarına ve yetersizliklerine değinen Akbaş ‘’Çözüm sürecinin ana nedeni Türkiye’de demokrasinin gelişmesi, Türkiye’de ekonominin emin adımlarlar ilerlemesidir.’’ dedi. Akbaş’ın ardından söz alan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ‘’Son 150 yıldır bu coğrafyada yaşanan kan ve gözyaşı artık sonlanmalıdır. Bu ülkede yaşanan hamaset ve iç huzursuzluk millete hiçbir faydası olmayan adı konulmamış bir kavgadır. İşte böyle bir durum karşısında çözüm süreci mutlu yarınların müjdecisidir’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —