Tarih: 21.03.2013 12:30

Başkan Yaman hasta ve yaşlıları ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Yaman’a Başkan Yardımcısı Aydın Özel, Başkan Danışmanı Kemal Memiş, Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu, Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı ve diğer yetkililer ile Kayapınar Mahallesi Sıddık Turak, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kayapınar Mahalle Başkanı Osman Öner eşlik etti. Başkan Cemil Yaman teknik ekibi ve Mahalle Muhtarı M. Sıddık Turak’la birlikte ilk önce yapılan çalışmaları gezdi, eksik kalan ve eksikliğini hissettiği çalışmaların bitirilmesini istedi. Başkan Yaman daha sonra mahallede ikamet eden hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine de konuk olarak hem gönüllerini aldı hem de eksikliklerini sorarak giderilmesini sağladı.

 

Başkan Yaman ilk ziyaretini felç hastası olan Abdullah Sami’nin evine giderek yaptı. Başkanı karşısında bir anda görerek büyük sevinç yaşayan felç hastası Abdullah Sami’nin çok duygulandığı gözlendi. Başkan Yaman daha sonra yaşlı hastalar olan Rukiye Doğan, Esatoğlu’nu ve sedef hastası Mahmut Kaya, ile felçli Zeki Koçpınar, Meliha Çilek’i evlerinde ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde sağlık ve diğer sorunları dinlendi, çeşitli konularda dilek temenni ve tavsiyelerini alan Başkan Yaman’a teşekkür ettiler.

 

Hasta ve yaşlıların hayır dualarını alarak gününü tamamlayan Başkan Cemil Yaman “Hasta ve yaşlılarımızı ziyaret ederek onların hayır dualarını aldık, hatırlarını sorduk. Bizim ziyaretimizden dolayı çok mutluydular, bu mutluluklarının tarifi hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bizlerde onların yanında olmakla büyük bir mutluluk yaşadık. Çünkü onlar ilgilenilmek ve hatırlanmak istiyorlar. Bizde fırsat buldukça ilçemizdeki hasta ve yaşlıları ziyaret ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —