Başkan Şayir örnek gösterildi!

Başkan Şayir örnek gösterildi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in önceki gün ilçede ki tüm hanelere dağıtımına başladığı gıda yardımına taraflı tarafsız herkesten tebrik ve destek mesajları yağıyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgınıile yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle başlattığı çalışma ve yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

HER EVE GIDA PAKETİ

Başkan Şayir’in ayrım yapmaksızın Dilovası’nın tamamına gıda paketi dağıtması hem ülke genelinde hem de tüm Kocaeli genelinde büyük ses getirdi. Başkan Şayir’in ayrım yapmadan Dilovası’nın tamamına yaptığı yardımlar sosyal medyada da örnek gösterildi. Başkan Şayir’e çok sayıda tebrik mesajı gelirken, yaptığı çalışmanın diğer belediyelere örnek gösterilmesi temenni edildi.

BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Yaptığı sosyal destek ve dayanışma çalışması ile bir kez daha halkın gönlünde taht kuran Başkan Şayir, gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “Covid19 salgını nedeniyle geçirdiğimiz bu zor günlerde merkezi hükümetimiz ile birlikte omuz omuza halkımızın mağdur olmaması için can siperane çalışıyoruz. Bu zor günleri birbirimize destek olarak ve en önemlisi evde kalarak, kendimizi izole ederek atlatacağız.

Halkımızdan istediğimiz zorunlu olmadıkları sürece evlerinden dışarı çıkmasınlar. Biz onlar için varız. Her daim onların yanında olacağız. Yeter ki bu salgından kısa süre önce kurtulup eski güzel günlerimize geri dönelim.”dedi.

HİZMETLERİMİZİ AYIRIM YAPMADAN YAPIYORUZ

Yapılan gıda yardımı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Şayir “Seçim sürecinde her platformda “Hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğim” diye vurgulamıştım. Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimizi hiçbir ayrım yapmadan eşit bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu günlerde ve yaklaşan Ramazan ayı öncesi de ilçemizde ki tüm hanelere gıda yardımı yaparak halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerde bizlere destek olan, tebrik ve dua eden herkese teşekkür ederim” dedi.



Kütahyaspor’dan Bornova’dan galibiyetle döndü

Tavşanlı’da yüzme rekoru, 1000 kişi yüzme öğrendi

Iğdır’da uzun süreli su kesintilerine vatandaşlardan tepki

Bingöl’de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı

Kilis’teki tatbikat gerçeği aratmayan görüntülere sahne oldu

Ordu’da hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Tomruk yüklü TIR’da çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Uyuşturucu ticareti yapan 1 kişi gözaltına alındı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Bakan Fidan, BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Fletcher’i kabul etti

Sakarya’da jandarmadan uyuşturucuya geçit yok: 2 şahıs tutuklandı

Sakaryalı kadınlar elleriyle iyilik örüyor

Ziraat Türkiye Kupası: Çaykur Rizespor: 2 - Gaziantep FK: 1 (İlk yarı)

Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

MHP Etimesgut İlçe Başkanı Muratgül’den AK Parti Etmisgut İlçe Başkanı Şankazan’a ziyaret

Kalkınma Ajansı’nın yönetim kurulu Bartın’da toplandı

Şişli’de ters yöne giren sürücü dehşet saçtı: 2 ölü, 5 yaralı

Adıyaman’da traktör devrildi:1 ölü

Manisa’da 5 evin kül olduğu yangında ölen kadının cenazesine ulaşıldı

Gölyaka’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Kızını ve torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de su borularındaki patlaklar vatandaşın tepkisini çekiyor

Çin’den Venezuela’ya destek

Samsun’da iki katlı evde yangın: 1 ölü

Amasya’da motorlu taşıtların yüzde 46,5’i otomobil

Ortaca’da ‘Süt Sığırcılığı Sağım Hijyeni ve Sanitasyon Sertifikaları’ dağıtıldı

Nazilli’de minibüs önce motosiklete ardından park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Kırıkkale’de 3 servis aracı çarpıştı: 10 yaralı

Pervari’de yolcu minibüsü yan yattı

Lüleburgaz’da şehidin ismi sokağa ve durağa verildi

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.