Tarih: 11.06.2012 15:39

Başkan öğrencileri güllerle karşıladı!

Facebook Twitter Linked-in

10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için dünyanın dört bir tarafından Türkiye'ye gelen öğrenciler, Kocaeli'nde güllerle karşılandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden öğrenciler için Büyükşehir önünde program düzenlendi. Dünya çocuklarının ve Kocaelililerin katılığı programa Büyükşehir protokolü de büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

TÜRKÇE’NİN ZENGİNLİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR

 

 

 

Olimpiyatların bu akşam (11 Haziran Pazartesi) düzenlenecek Kocaeli etkinliğine katılacak olan öğrenciler 2 otobüsle kente geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu karşıladığı öğrencilere teker teker çiçek takdim etti, bazılarıyla sohbet etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaosmanoğlu, "Burada Türkçemizin ne kadar zengin bir dil olduğunu görüyoruz. Dünyanın değişik kıtalarından Türkçe öğrenimini görüyoruz. Bundan çok memnun oluyoruz" dedi.

 

 

 

GEBZE’DE DE SAHNE ALACAKLAR

 

 

 

Öğrenciler daha sonra otobüslerle Büyükşehir önünden ayrılırken, akşam düzenlenecek organizasyon için istirahata çekildi. Öğrenciler yarın da (12 Haziran Salı) Gebze’de düzenlenecek etkinlikte sahne alacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —