Tarih: 02.02.2015 10:43

Başkan, Marmara Bitlisliler Derneği’ni ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan Marmara Bitlisliler Derneği’ni ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Bitlislilere kent genelinde ve Gebze’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dernek başkanı Bülent Dağbay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Bitlislilerin samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaştı.

 

Medeniyet kuruyoruz

 

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, “Bitlis’in medeniyet ve kültür kenti olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz de aynı hisle çalışıyoruz. Medeniyet anlayışımızı bu merkeze koyarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlim irfan temelinde insanlarımızı yüceltmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

 

Gençler önemli

 

Başkan Karaosmanoğlu dernek ziyaretin de gençlerin iyi yetiştirilmesi noktasına dikkat çekerek, “Sizlerin çocuklarınıza verdiği özeni ve ilgiyi biliyorum. Bu nedenle gençlerimizin güzel yetişmesinde daha fazla hassasiyet göstereceğinize inanıyorum. Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için hep beraber mücadele edeceğiz. Dernek içi faaliyetlerinizde bu konuya ağırlık vermenizi sizden rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

İl kongresinin davetiyesini verdi

 

Başkan Karaosmanoğlu ile ziyareti gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Marmara Bitlisliler Derneği Başkanı Bülent Dağbay’a 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek il kongresinin davetiyesini verdi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı kongreye tüm Bitlislileri davet ediyorum’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —