Tarih: 02.05.2012 13:25

Başkan Köşker, teşkilatı ağırladı!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı’nın yeni başkanı ve yönetimini makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği bölgenin çehresinin yeni yatırım ve projelerle değişeceğini söyledi

 

 

 

BÖLGEYE DÖRT KOLDAN HİZMET

 

 

AK Parti Mevlana Mahalle Teşkilatı yönetimi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Gerçekleştirilen olağan kongrede AK Parti Gebze İlçe yönetime giren Hüseyin Coştur’un yerine Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı başkanı olan Hüseyin Aksu ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e nezaket ziyaretinde bulundu. Mahalle sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren teşkilat başkanı Hüseyin Aksu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Mimar Sinan Mahallesi’nin de içerisinde yer aldığı Beylikbağı bölgesinde İSU ve doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bölgeye dört koldan hizmet gittiğini vurguladı.

 

 

 

MİMAR SİNAN’A YAKIŞAN PARK DOSTLUK

 

 

2012 yılının, Beylikbağı için hizmet yılı olacağını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi’nde atıl vaziyette duran Dostluk Parkı’nın yenilenerek mahalle sakinlerinin hizmete açıldığını söyledi. Mahallede meydan eksikliğinin Dostluk Parkı ile tamamlandığını belirten Başkan Köşker, yeni projeler ve hizmetlerle mahallenin ve bölgenin çehresinin değişeceğini de sözlerine ekledi. Projelendirme aşamasında olan Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezi kazandıracaklarını belirten Başkan Köşker, bölgede yaşayan ve eğitim gören çocukların, gençlerin gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan Köşker konuşmasının son bölümünde; kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği ve Ulus Mahallesi’ne kazandırılacak kültür merkezinde sosyal ve kültürel etkinliklerin zahmetsizce gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —