Tarih: 26.08.2016 08:30

BAŞKAN KÖŞKER HERKESİN ÖNÜNDE AÇIKLADI:

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin her yıl ücretsiz düzenlediği Yaz Okulları, düzenlenen görkemli final töreniyle 2016 sezonunu kapadı. Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebzespor’la ilgili yaptığı konuşma damga vurdu. Öğrencilerin mor-beyaz forma altında spor hizmeti aldığına vurgu yapan Başkan Köşker, Gebzespor’a her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

Gebze Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları, düzenlenen görkemli final töreniyle 2016 sezonunu kapadı. 18 branşta 5 bin 545 öğrencinin yaz aylarını ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın final töreni Gebze Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 2 aylık dönemde yaz okulunda farklı branşlarda eğitim gören çocukların hünerlerini sergilediği final etkinliğine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, KASKF Başkanı Murat Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, öğrencileri velileri katıldı. 

MOR-BEYAZ FORMA VURGUSU

Final programında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimlerinden sporun oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Konuyu Gebzespor’a getiren Başkan Köşker, Yaz spor okullarında farklı branşlarda eğitim alan öğrencilere Gebzesporluluk bilincini aşılamak için mor beyaz formalar yaptırdıklarını söyledi. Başkan Köşker sözlerine şöyle devam etti;” Çocuklarımız, kentimizin takımı Gebzespor’la özdeşleşsin diye, Gebzespor’a sahip çıksınlar diye formalarımızı mor beyaz yaptırdık. Kentimizin ortak değeri olan Gebzespor’a her türlü desteği sunacağız. Bu kentte yaşayan herkesin de sahip çıkıp destek sunmasını bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —