Tarih: 14.06.2014 15:08

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Babalar Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Babaların onuruna ve pek çok ülkede ve Türkiye’mizde her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’ndeki başta olmak üzere bütün babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.

 

Başkan Karaosmanoğlu mesajında şunları ifade etti: 

 

“Evlerimizin direği, emektarı, eli öpülesi babalarımızın, Babalar Günü kutlu olsun.Bizi biz yapan en önemli gerçeklerden birisi de; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün meziyetlerin toplandığı güçlü aile kurumumuzdur.Aile kurumumuzun çınarı, babalar için yılın bir günü değil, her günü Babalar Günü olsa azdır.Her şeyleri ile bizleri yansıtan babalarımızı sadece bir günde değil, her gün ziyaret ederek sık sık hayır dualarını alalım.Bir baba olarak, bir ağabey olarak; tüm kardeşlerime, hemşerilerime bugün babalarının ellerini öpmelerini, hayır dualarını almalarını ve onlarla kucaklaşmalarını tavsiye ederim.

 

Aziz hemşehrilerim

 

Son asırda hızla değişen dünyamızda birtakım değerlerimiz de erozyona uğramaktadır. Bu değişimden aile kurumumuz da etkilenmektedir. Toplumu bir arada tutan bir ve bütün hale getirerek yıkılmaz yapan her türlü olumsuzluklara karşı vakur duruşu ile aile yapımızı korumamız gerekmektedir. Babalar Günü’nü de bu güzide müessesedeki var olan sıcaklığı tazeleme ve pekiştirmek için bir vesile kabul etmeliyiz.Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömürleri boyunca evlatlarının rahatı mutluluğu için koşturan fedakâr ve emektar babalarımızın Babalar Günü’nü tekrar kutlar, ölmüş olanlara rahmet, yaşayanlara da aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir hayat dilerim.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —