Tarih: 08.12.2013 13:31

Başkan Erdem sahip çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Genç kıza yardım elini uzatan Başkan Erdem, “ Senin için tüm devlet imkanlarını seferber edeceğiz” dedi. 

 

Kocaeli Üniversitesi’nde Muhasebe Bölümü’nü okuyan Duygu Küçük (20), babası gibi kas hastalığına yakalanınca okulu son sınıfta bırakmak zorunda kaldı. 6 nüfusluk ailede anne şeker hastası, baba kas hastası olunca da Duygu’nun sağlığı günden güne daha kötüye gitti. Adım atmada bile zorluk çeken genç kız, tekrar üniversite sıralarına dönmek istediğini söyledi. Gözyaşları içinde “İyileşip okumak istiyorum” diyen genç kızın yardımına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem koştu. Duygu’yu evinde ziyaret eden Başkan Erdem, gözyaşları içinde “Bana yardım edecek misiniz?” diyen Duygu’ya “Tüm devlet imkanlarını seferber edeceğiz” sözleriyle karşılık verdi.

 

“İyileşip Okumak İstiyorum”

Sürekli “Okumayı çok istiyorum” diyen Duygu, iki sene önce kas hastalığına yakalandığını dile getirdi. Önceden koşup, yürüdüğünü söyleyen genç kız, “Üniversitede muhasebe bölümünü okuyordum. Hastalığım ilerlediği için son sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldım. Benim için ilk başta sağlık, sonra okul. Ama iyileşip tekrar okumak istiyorum” diye konuştu.

“Düşmez kalkmaz bir Allah” diyen anne Ömür Küçük ise, “Kim ister ki bir evden 3 kişinin hasta olmasını. Ben kendi hastalığımı düşünmüyorum. Kızımın hastalığını düşünüyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612