Tarih: 07.08.2014 11:18

Başkan Demirci, vatandaşlarla buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova ilçesinin bir bütün olması ve hizmetlerin aksamaması adına 4 aylık bir süreçte gerek belediye çalışma sisteminde gereksede yatırımlarda önemli adımlar atan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

 

Her Salı günü mesaisine Cumhuriyet Mahallesi ek hizmet binasında bulunan makamında başlayarak Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahalleleri sakinleri ile bir araya gelen başkan Demirci, vatandaşların taleplerini dinliyor. Çayırova'nın bir bütün olduğunu her fırsatta vurgulayarak 9 mahalle ile yakından ilgilendiklerinin altını çizen başkan Demirci, Salı günleri Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahallelerinde bir dizi incelemelerde de bulunuyor. 

 

Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette devam eden çalışmaları ve yapılacak yatırımlarıda ele alıyor. Çayırova'nın 5 yıllık bir süreç içerisinde büyük bir ölçüde gelişeceğini, yapılacak yatırımlarla donatılacağını dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kademe kademe yatırımların hayat bulacağını ve Çayırova'da değişimin süreceğini ifade ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —