Tarih: 22.12.2014 11:09

Başkan Darıca Bayramoğlu sahilini inceledi

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Karaosmanoğlu'na Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti.

 

 

Başkan Darıca Bayramoğlu sahilini inceledi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sahillerde yaptığı başarılı hizmetlerinden bir tanesi olan Darıca Bayramoğlu halk plajında, bu yazda eksiksiz hizmet verilmesi için düzenlemeler yapılıyor. Başkan Karaosmanoğlu'nun denetlediği çalışmalarda yeni yapılacak projelerde yerinde incelendi.

 

 

Bayramoğlu sahili ihtiyaca cevap veriyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalarda, yeni alanların ortaya çıkarılması içinde proje üretildi. Projeyi hakkında yerinde bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu " Bayramoğlu sahilimiz bölge halkının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu çevrede yaşayan insanımız denizle buluştu. Bunun için çok mutluyum" dedi.

 

 

Yeni çalışmalar yaza yetiştirilecek.

 

2. Etap çalışmaların da yaza yetiştirilmesi için yoğun çalışacaklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu " 3 kilometrelik sahilimizi geçen sene oluşturduk. Sahilimize gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu bölgede yapacağımız yeni projeyle biraz daha büyümeye karar verdik. Yaza kadar bu çalışmaları yetiştireceğiz." açıklamasını yaptı.

 

 

Darıca bölgenin cazibe merkezi oldu

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilçemizin artık bölgede cazibe merkezi haline geldiğini ifade ederek "Büyükşehir Belediyemizle birlikte sahillerimizde yaptığımız düzenlemelerle halkımız burada rahatlıkla yüzebiliyor. Devam eden çalışmalarla vatandaşlarımız daha geniş bir sahil bandında denize girebilecek. Darıca Turizm kenti olma yolunda hızla ilerlerken, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —