Tarih: 21.05.2015 12:13

Başkan Çakır Gümbür Gümbür

Facebook Twitter Linked-in

 Alınan bilgilere göre İlker Çakır’ın yeni sezona güçlü bir yönetim listesiyle girip ciddi bir yapılanma yapması bekleniyor.Geçtiğimiz sezon Gebzespor ile tanışan ve mor beyazlı kulübe ciddi anlamda ayağa kaldıran İlker Çakır yaklaşık 1 ay öncesi istifa ettiğini açıklamıştı. Gebze’nin ileri gelenlerinin kulübe destek olması şartıyla yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan İlker Çakır’ın yeni sezona güçlü bir yönetim listesiyle girip şampiyon olmayı hedefliyor. İddialara göre yönetim kurulu ve futbolcular hazır, sadece kongre zamanı bekleniyor.

SANAYİCİ VE İŞADAMLARI YÖNETİME DAHİL EDİLDİ

İlker Çakır’ın 30 mayısta yapılacak olan Genel Kurula güçlü bir yönetim listesiyle girmeye hazırlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon sadece kendi çevresindeki isimleri yönetime yazan ve bireysel çabalarıyla kulübü şampiyonluğa oynatan İlker Çakır’ın bu defa iş adamı ve sanayici ağırlıklı bir yönetim listesi hazırladığı öğrenildi. Yönetimdeki her isimden en az 50 bin Lira alınacağı bilgi edinildi.

PROJELER HAZIR

İlker Çakır’ın yeni projesi ise kulübe kalıcı bir gelir kazandırmak adına 5 yıldızlı bir tesis yapmak. Çakır’ın kamuoyuna aktardığı bilgilere göre Gebzespor’un üst katını kendi kullanmak şartıyla çift futbol sahalı bir otel tesisi kurmayı planladığı öğrenildi. Bu projede otele ait restaurant, halı ve çim sahalar, havuz vs. gibi gelir kaynaklarıyla Gebzespor’un kendini çevirebileceği aktarıldı. Projeye en büyük desteği TFF’nin vermesi ise gerçekleşme olasılığını güçlü tutuyor. Kulübün bu şartlarda aylık en kötü 100 bin lira gelir elde etmesi bekleniyor.

TRANSFERLER BEKLİYOR

Gebzespor’un anlaştığı futbolcuların 30 Mayıs’tan sonra kamuoyuna aktarılacağı öğrenildi. Gebzespor’un yeni sezonda mücadele edeceği futbolcularla anlaştığı öğrenilirken kadronun hazır olduğu ifade edildi. Recep Serkan Çetintaş, Oğuz Başaran, Murat Tiryaki, Ali Katırcı, Ramazan Salmanlı gibi isimlerle anlaşan Gebzespor’un diğer isimleri ilerleyen günlerde İlker Çakır tarafından kamuoyuna aktarılacak.

 

İÇ TRANSFERLER TAMAM!

Gebzespor’da İlker Çakır’ın başkanlığa devam etmesi halinde iç transferlerde belli oldu. Geçen seneki kadrodan Ender Güngör, Ercan Kuruçay, Muhammet Akdeniz, Vedat Altaş, Cengiz Çoban ve Erdi Taşkent ile yola devam edileceği öğrenildi. Bu futbolcularla her konuda anlaşılırken sadece 30 Mayıs’taki kongrenin beklendiği öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —